Zafer Partisi adayı Turgut Özkan'dan 'ithal adaylara' gönderme!

Zafer Partisi'nin Çankırı milletvekili adayı Turgut Özkan, sosyal medyadan paylaştığı videoda başta AK Parti olmak üzere MHP ve İYİ Parti'nin 1. sıra adaylarına 'imalı göndermede' (!) bulunuyor...

ZAFER Partisi Çankırı 1. sıra milletvekili adayı iş insanı Turgut Özkan, seçim çalışmalarını yoğun bir programla sürdürüyor. Özkan, seçim propaganda çalışmalarına sahada birebir görüşmelerle devam ederken, sosyal medyada paylaşılmak üzere hazırladığı 'seçim videoları'nı da paylaşmaya başladı.

Özkan'ın son paylaşımı, siyasi partilerin ilk sıralarında yer alan isimlere 'imalı gönderme' (!) içeriyor... Özkan, yayınladığı videoda, sokaktaki seçmenin 'ithal aday' olarak değerlendirdiği başta AK Parti olmak üzere MHP ve İYİ Parti'nin 1. sıra adaylarına seçim süreci bittikten sonra da kendilerini Çankırı'ya beklediğini belirtiyor.

Zafer Partisi 1. sıra milletvekili adayı Özkan'ın mesajı şöyle:

"Çankırı'mıza milletvekili adayı olarak gelen misafirlerimiz; Kaya tuzunun başkenti yaranlar diyarı Çankırı'mıza hoş geldiniz.

Değerli misafirlerimiz; Sizlere şunları ifade etmek istiyorum:

Bir aylık seçim süreci çok kısa idi...

Bizler sizleri tanımaktan şeref duyduk.

Sizler de bizleri tanıdınız. Bir dahaki gelişinizde Çankırı'da yaşamaya, Çankırı'da sosyalleşmeye ve daha da önemlisi Çankırı'ya yatırım yapmaya bekliyoruz.

Saygılarımla."

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler