Zafer Partisi, Çankırı/Şabanözü'nde örgütlendi

Zafer Partisi, Çankırı/Şabanözü'nde örgütlendi

Ülke genelinde hızlı bir şekilde teşkilatlanan ve izlediği 'Suriye politikası' ile sokaktaki vatandaştan büyük ilgi gören Ümit Özdağ'ın Genel Başkanlığı'ndaki Zafer Partisi, Çankırı Merkez'den sonra Şabanözü ilçesinde de örgütlenmesini tamamladı.

Ümit Özdağ'ın genel başkanlığında çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi, Çankırı Merkez'den sonra Şabanözü ilçesinde de örgütlenme çalışmalarını tamamladı. 

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can'ın verdiği bilgiye göre Şabanözü İlçe Başkanlığı'na Burak Fil atandı. Atama sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Genel Başkan Yardımcısı Can; "Çankırı'da il başkanlığımızın oluşturulmasından sonra ilçelerde de yoğun bir teşkilatlanma çalışmamız başladı. İlk etapta Şabanözü ilçemizde Burak Fil kardeşimizin İlçe Başkanlığında yeni bir yönetim oluşturduk." dedi.

zafer-partisi-sabanozu-resim-0655.jpg

"HALKIMIZI DA ZAFER PARTİSİ ÇATISI ALTINDA
TOPLANMAYA DAVET EDİYORUM" 

Zafer Partisi'nin ülkemize getirilen 'düzensiz ve de kaçak' göçmenler sorununu Türkiye'nin 1 numaralı gündem maddesi haline dönüştürmesi ve bununla birlikte sokaktaki vatandaşın partiye gösterdiği ilginin düzeyi ile ilgili olarak konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can şunları söyledi:

"Yeni kurulmuş olmasına karşın Zafer Partisi, izlemiş olduğu gerçekçi politikalar nedeniyle sokaktaki vatandaştan beklediğimizin üzerinde ilgi görüyoruz. Yüksek enflasyon ve beraberinde gelen hayat pahalılığı ile mücadele eden Türk milleti, aynı zamanda ülkenin dört bir yanını saran 'kaçak göçmen' istilası ile de geleceğinin büyük tehlikede olduğunu görüyor. Genel Başkanımız Ümit Özdağ beyin tutarlı ve bir o kadar da duyarlı söylemleri ile birlikte partimiz her geçen gün daha da büyümekte. Son yapılan anketler Zafer Partisi'nin yüzde 7.4'ler seviyesine çıktığını göstermekte. Bu durum da bizleri daha bir şevklendirmekte ve parti saflarındaki kenetlenmeyi artırmakta. Başta Çankırı olmak üzere yurdun dört bir yanında partimize gösterilen ilgi doğrultusunda teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamak ve yapılacak ilk genel seçimde parlamentoda önemli bir çoğunluğa sahip olma hedefinde ilerlerken, halkımızı da Zafer Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler