Zelenski’den çok sert ifade: Hepsini bulacağız

Zelenski’den çok sert ifade: Hepsini bulacağız

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın 12'nci gününe girilirken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski çok sert bir konuşma gerçekleştirdi.

Ukrayna lideri Zelenski, dün bir ulusa sesleniş konuşması yaparak vatandaşlarından güçlü olmasını istedi. Zelenski, Rus ordularının da Ukrayna’da işlediği suçlardan dolayı cezalandırılacağını söyledi

Zelenski, "Bugün Affetme Pazarı. Fakat biz binlerce kurbanı unutmayacağız. Binlerce acı çekeni unutmayacağız. Ve Tanrı da unutmayacak. Bugün değil. Yarın değil. Asla. Affetmek yerine Yargılanma Günü olacak" ifadesini kullandı.

Ukrinform’un aktardığı konuşmada, "Evleri yıkmanızı affetmeyeceğiz. Bugün Okhmatdyt’te hava savunma sistemimizin düşürdüğü füzenizi unutmayacağız. 500’den fazla bu tür füze bizi vurdu. Ukrayna’nın her yerini insanlarımızı ve çocuklarımızı vurdu" dedi.

Zelenski konuşmasının sonunda ise "Şehirlerimizi, insanımızı vuran, topraklarımızı bombalayan ve roket atan her bir p..i bulacağız. Dünyada sizin için hiçbir yer huzurlu olmayacak, mezarlık hariç" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler