Zencirci matemde!

Zencirci matemde!

Ali Haydar Öner'in CHP'den milletvekili aday aday olacağı haberi, yazarımız İbrahim Zencirci'nin mateme bürünmesine neden oldu.

4.5 yıla yakın bir süre Çankırı Valiliği yaptıktan sonra Isparta'ya, oradan da Kırklareli'ne atanan ve 10 Mart 2011 Perşembe günü CHP'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Ali Haydar Öner, yazarımız İbrahim Zencirci'nin derin üzüntüler yaşamasına neden oldu!

Son 48 saattir yaşadığı İzmir'de evinden dışarıya çıkmayan, telefonlara bakmayan, ısrarlara karşın yemeden - içmeden kesilen İbrahim Zencirci "Adını koyamadığım bir şok yaşıyorum! Herşey iyi güzel ancak yine de anlamadığım bir durum sözkonusu... Sayın Öner, Adana demiş, olmazsa İstanbul, olmazsa Ankara, olmazsa İzmir! Yıllarca görev yaptığı Çankırı'yı hiç düşünmemiş! En çok bu gücüme gitti... Kendisinden böylesi bir yaklaşım beklemezdim... Derin üzüntüler içerisindeyim" diyerek telefonu kapattırken "Şunu ifade edeyim ki bundan böyle benden düz yazı beklemeyin" dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

İbahim Zencirci'nin e-mail yoluyla gönderdiği son yazısı için

https://www.sozcu18.com/bizi-koyup-koyup-gitme-ne-olur-2010yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler