Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı'da İhsan Bostan güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı'da İhsan Bostan güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği 45.Dönem Olağan Genel Kurulu yapıldı ve İhsan Bostan yeniden başkanlığa seçildi.

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği 46. dönem Olağan Genel Kurulu bugün İl Temsilciliği toplantı salonunda gerçekleştirdi.  

Genel Kurul açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Genel Kurul Divan Başkanlığına  Ziraat Mühendisi Mustafa Arslan, Ziraat Mühendisi  Hidayet Yiğit ve Ziraat Mühendisi Yavuz Atasever seçildiler. Divan Başkanı Ziraat Mühendisi Mustafa Arslan‘ın Genel kurula hitaben günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra gündeme geçildi. Gündem gereği yeniden İl Temsilcisi adayı olan Ziraat Mühendisi İhsan Bostan öncelikle Genel Kurul için kendisine başarı dileklerinde bulunan Genel Başkan ile yöneticilerine ve Genel Kurula katılan katılımcılara teşekkür etti. 

Temsilci adayı İhsan Bostan yaptığı konuşmada; "Ziraat Mühendisleri Odamızın, Başlıca amaçları arasında, üyelerin mesleki ve ekonomik hak ve çıkarlarının savunulması, ülke tarımı ve tarımsal üretim kaynaklarının korunması, geliştirilmesi, işletilmesi ve verimli kılınması, kırsal nüfusun toplumsal ve ekonomik kalkınmasının sağlanması, kırsal ve tarımsal gelişime yönelik strateji, politika, program ve proje oluşturulması çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla her türlü girişim ve etkinlikte bulunmaktır" dedi. İhsan Bostan konuşmasının sonunda birlik ve beraberliğin devamını isteyerek genel kurul üyelerinden tekrar güvenoyu istedi. 

Daha sonra yeni yönetim için adayların başvurusuna geçildi. 

İl Temsilci Adayı İhsan Bostan ve ekibi dışında başka başvuru olmayınca yeni yönetim kurulu 

İl Temsilcisi: İhsan Bostan
İl Temsilci Yardımcısı: Fatih Kıraç
Üst Kurul Delegesi: Ahmet Başataç

Yönetim Kurulu ise: Oktay Cengiz, Mehmet Ali Şentürk, Yavuz Atasever, Mehmet Sıtkı Gamzeli, Kemal Olcaytuğ Arslan, Mustafa Onsun, Işıl Elitaş Kıran ile İsmail Aykut Kaytez'den oluştu.

ihsan-bostan-cankiri-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler