30 yaşındaki adam 14 yaşındaki kızı kaçırdı

30 yaşındaki adam 14 yaşındaki kızı kaçırdı

14 yaşındaki ortaokul 1.sınıf öğrencisi İrem U.'nun, 30 yaşındaki komşusu tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Tüm aramalara rağmen küçük kız bulunamadı.

Erzurum'da Oltu İlçesinde bir hafta önce komşuları 30 yaşındaki Aytaç E. tarafından kaçırıldığı öne sürülen 14 yaşındaki ortaokul birinci sınıf öğrencisi İrem U. tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Oltu’da yaşayan Ercan U., 17 Ocak günü saat 20.30 sarılarında Oltu Polis Merkezine giderek, İMKB YİBO’nun ortaokul birinci sınıfında okuyan kızının komşuları Aytaç E. tarafından 3 saat önce kaçırıldığını söyledi. Bir iş için Erzurum’a gittiğini, bu sırada birlikte yaşadığı Gülderen Y.’nin telefon açarak İrem’in kömür almak için depoya indiğini ve geri gelmediğini söyleyen baba, kızını kaçırdığını iddia ettiği Aytaç E.’den şikayetçi oldu. Ancak tüm aramalara rağmen İrem U. ve Aytaç E.’ye ulaşılamadı.
 
İrem U.’nun halası Ayşe T., yeğenini kaçıran Aytaç E.’nin ilçede pastanecilik yaptığını belirterek, "Annesi, İrem 1 yaşındayken başka bir adama kaçtı. Kızı ben büyüttüm. Her gün okula götürüp getiriyordum. Aytaç E., çocuğu zorla kaçırmış. 
 
Bir haftadır İrem’den haber alamadık. Öldü mü, kaldı mı nerede yaşıyor bilmiyoruz. Görenlerin ve tanıyanların insanlık namına polise haber vermelerini istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler