Adana'da kar maskeli silahlı saldırgan can aldı

Adana'da kar maskeli silahlı saldırgan can aldı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde akaryakıt istasyonunda çalışan Ahmet Aslanhan, kar maskeli saldırganın kurşunlarına hedef oldu...

ELİM olay, önceki gün saat 10:00 sıralarında, Adana'nın Yüreğir ilçesi Doğankent Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İzin gününde çalıştığı akaryakıt istasyonuna gelen Ahmet Aslanhan tuvalete girdi. Bu sırada istasyonda bekleyen otomobildeki 2 kişiden kar maskeli kimliği belirsiz saldırgan, araçtan inip, tuvaletten çıkan Aslanhan’ı başından tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Aslanhan, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise havaya ateş açıp, kendisini bekleyen otomobile binerek kaçtı.

Çalışanların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Ahmet Aslanhan, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata edilip, yoğun bakım ünitesine alınan Aslanhan, olaydan iki gün sonra hayatını kaybetti.

Ahmet Aslanhan’ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden otomobille kaçan iki saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler