Adanada trafik kazası: 6 can kaybı

Adana'da trafik kazası: 6 can kaybı

Adana'da sürücü kalp krizi geçirdi, minibüs ırmağa uçtu.

Göksu ırmağına düşen minibüste, 6 kişi öldü, 16 kişi yaralandı, 5 kişi ise azgın sularda kayboldu

Saimbeyli ilçesinde, düğüne gidenleri taşıyan bir minibüsün uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre, 6 kişi öldü, 16 kişi yaralandı, 5 kişi de kayboldu. Sabah saatlerinde, Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli köyünden Kozan ilçesine bağlı Akdam köyündeki düğüne gidenleri taşıyan minibüs, Aynalı Çeşme mevkiine geldiğinde sürücü Musa Karlıkçı direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan minibüs yaklaşık 50 metrelik uçurumdan Göksu Irmağına düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
 
ÖLENLERİN İSİMLERİ...
 
Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli köyünden, Kozan ilçesine bağlı Akdam Köyü'ndeki düğüne gidenlerini taşıyan minibüsün, Aynalı Çeşme mevkisinde uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu yaralanan sürücü Musa Karlıkçı, ambulansla Adana'ya sevk edilirken yolda, Abdulah Gökbük de tedavi gördüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada daha önce Emine Gökbük, Nihayet Gökbük, Zöhre Gökbük ve Cafer Özder yaşamını yitirmişti.
 
YARALILAR...
 
Yaralanan Şeray, Burcu, Fatma, Mehmet, Derya, Ahmet, Fatma, Mehmet, Atalay, Fatoş, Emine Gökbük ve İbrahim, Kerem, Ayşe Gedikoğlu, Cumali ve Şeref Gedikoğlu'nun Kozan Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.
 
MİNİBÜS ÇIKARILDI
 
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan bir minibüsün uçurumdan Göksu Irmağına düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 kişi için kaza yerinin karşısındaki kabristanda mezar kazıldı. Bu arada, ırmağa düşen ve hurdaya dönen minibüs de sudan çıkarıldı. Bir görgü tanığı, minibüsün köyden gelirken ana yola çıktıkları sırada sürücüsünün kalp krizi geçirdiğini ve bu sırada yol kenarında bulunan bir çobana çarptıktan sonra uçurumdan Göksun Irmağına düştüğünü anlattı. Suya kapılan 5 kişinin ise kaybolduğu bildirildi. Kaybolanları bulma çalışması için bölgeye sivil savunma ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler