Afyonkarahisar'da kamyonla araç birbirine girdi: 2 ölü, 3 yaralı

Afyonkarahisar'da kamyonla araç birbirine girdi: 2 ölü, 3 yaralı

Afyonkarahisar’da kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerin gelen hayatını kaybeden şahısların yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

ELİM kaza, Merkez'e bağlı Saraydüzü köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.S idaresindeki 34 HA 648 plakalı kamyonet, köy girişinde henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü K.Ç idaresindeki 03 BH 943 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile savrulan kamyonet takla atıp yol kenarındaki şarampole devrilirken, diğer araç ise bir evin bahçesine girerek durabildi.

Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri M.Y’nin (30) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralılar K.Ç, R.Ç, A.S ve H.T ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan hafif ticari araç sürücüsü K.Ç kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler