Ağrı'da amca-yeğen tartışmasında kan aktı

Ağrı'da amca-yeğen tartışmasında kan aktı

Ağrı'da amca ve yeğen arasında alacak verecek tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Doğan A.'nın av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu amca 42 yaşındaki Yaşar A. hayatını kaybetti, eşi 37 yaşındaki Ayfer A. ise yaralandı.

MERKEZ 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, aynı bahçe içerisinde bulunan iki farklı evde oturan amca ile yeğeni arasında traktör satışı nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. İkili arasında oluşan husumet silahlı kavgaya dönüştü.

Yaşanan tartışmanın ardından Doğan Akbalık (30), amcası Yaşar Akbalık'a (42) av tüfeği ile ateş etti. Açılan ateş sonucu Yaşar Akbalık başından yaralanırken, yanında bulunan eşi hafif şekilde yaralandı.

GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çift ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yaşar Akbalık, hayatını kaybederken, Eşi Ayfer Akbalık’ın (37) durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Doğan Akbalık ise olay yerinde suç aleti ile birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler