AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı: İrfan Dinç

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı: İrfan Dinç

Başbakan Erdoğan ATO Congresium'da 21 belediye başkan adayını açıklıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıkladığı 10 belediye başkan adayının ardından bugün de bazı büyükşehirler başta olmak üzere aralarında Çankırı'nın da bulunduğu 21 şehrin şehrin belediye başkan adayını açıkladı.
 
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısındaki konuşmasının ardından Erdoğan, bugün ATO Congresium’da düzenlenen toplantı ile yeni belediye başkan adaylarını tanıttı..
 
Başbakan Erdoğan, Artvin ilinin belediye başkan adayını tanıttıktan sonra Çankırı'nın Belediye Başkan adayını açıkladı: İrfan Dinç...
 
000000000000000-akparticankiribelediyebaskanadayiirfandinc-sozcu-resim-11.jpg
 
ADAY ADAYLARININ İLK DEĞERLENDİRMELERİ
Ali Osman Atakul: "Gelinen nokta itibariyle memnuniyetimi bildiriyorum. Yaklaşık üç aylık aday adaylığı sürecimde gerek parti tabanından gerekse sokaktaki vatandaştan bulduğum karşılık şahsımı ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gönül isterdi ki bugünkü tören, AK Parti Çankırı aday adaylarının da bulunduğu bir ortamda kendilerine aday adaylıkları sürecinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür edilsin. Bizler bu süre içinde AK Parti bayrağını bu şehrin her noktasında salladık. Bunun karşılığı olarak ufak bir teşekkürü ne Genel Merkez ne de İl teşkilatı yaptı. Canları sağolsun. Bununla birlikte aday adaylığı sürecine girerken ne milletvekili Hüseyin Filiz ne de belediye başkanı İrfan Dinç tarafından 'hayırlı olsun' şeklinde bir aranma olmayınca bugün için böylesi bir teklifle karşılaşmak herhalde hayal olurdu. Şu unutulmasın ki koltuklar insanlara değer kazandırmaz, insan koltuğa değer kazandırır. Çankırı için hayırlı olsun."
 
Sözcü18'e böyle bir açıklama yapan Ali Osman Atakul; öğle saatlerinde Twitter'dan yaptığı açıklamada ise; "Hayırlı Cumalar. Allah herkese geldiği noktanın haklı gururunu yaşamayı nasip etsin. Yalan, iftira, ayak oyunlarıyla kazandığını sananlar ve çanak tutanlar, mahkeme - i kübrayı beklesin. Bugün her zamandan daha onurluyum!" diye yazdı.
 
Mehmet Silahsız: "Memlekete hayırlı uğurlu olsun." 
 
Sevda Karaali: "Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın."
 
Erdal Yıldız: "Hayırlı olsun."
 
Şevket Koç: "Bu bir yarıştı. Başkana başarılar diliyorum. Güzel bir çalışma yaptık. Ciddi projeler ürettik. Ürettiğimiz projelerimizin altyapısı bizde hazırdır. Sayın Başkan bunları istediği takdirde kendisine teslim etmeye hazırız. Çankırı'ya hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
72 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler