AKP Çankırı milletvekili Filiz'den salvolara devam!

AKP Çankırı milletvekili Filiz'den salvolara devam!

7 Haziran seçimlerine gidilen yolda AKP Çankırı 2. sıra adayı Hüseyin Filiz salvolarına devam ediyor...

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, pazar günü ziyaret ettiği Merkez'e bağlı Çiviköy'de vatandaşlara "Çiviköy üzerinde 12 yıldır dolaşan hırsızlık perdesini kaldırdık" dediği iddia edildi.

Pazar günü gerçekleşen ziyarette Çiviköy'de 'yağmur duası' programı nedeniyle vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in bu çıkışı vatandaşlar arasında az da olsa gerginliğe neden oldu. Dernek Başkanı'nın araya girerek "Burası siyaset yapılacak yer değil" diyerek Filiz'in sözlerini uzatmasını engellediği öğrenildi.

Hüseyin Filiz'den AKP'nin Çankırılı adaylarına
'hırsız' iması - TIKLA

ÇİVİKÖY'DE HEDEF TAHTASINDA KİM OLA Kİ?
Sözcü18 Haber Merkezi; AK Parti milletvekili Hüseyin Filiz'in yaptığı açıklama sonrası Çiviköylü olarak AK Parti saflarında siyaset yapan isimleri araştırdı. Tespit edilen isimler arasında başta AK Parti Çankırı kurucu başkanlarından ve halen İl Genel Meclis Üyeliği ile birlikte İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görevde bulunan Abdülkadir Şimşek ile, il genel meclis eski üyesi Visali Kara, Çiviköy'ün damadı, milletvekili aday adayı işadamı Mesut Koç bulunmakta.

FİLİZ, BİR ÖNCEKİ AÇIKLAMASINDAN DOLAYI
GENEL MERKEZ TARAFINDAN UYARILMIŞTI!
AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in seçim çalışmaları kapsamında Doğruyol gazetesine yaptığı ziyarette “Muhammet Emin abimiz yerine yanımızda muhalefetin 'işte şunu yedi, bunu yedi, şöyle yaptı, böyle yaptı'  dediği bir aday olsaydı daha mı iyi olacaktı... Ama bunu diyemeyecekler. Sıfır kilometre araba gibi, pırlanta bir şekilde geldi. Kol kola gireceğiz. En ufak uyumsuzluk olmayacak, Çankırı’da bunu duymayacak. MHP’liler 'dışarıdan geldi' diyor, içimizden gelseydi de sizler 'hırsız!' deseydiniz daha mı iyiydi..." diyerek partisinin Çankırılı adayları için 'hırsız' imasında bulunmuştu.

Filiz'in bu açıklamaları sonrasında AK Parti Genel Merkezi'ne davet edildiği ve basına yansıyan konuşasıyla ilgili olarak kendisinin uyarıldığı iddia edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler