AKP'li Başkanda IŞİD kafası!

AKP'li Başkanda IŞİD kafası!

İsrailliler için 'keşke ölselerdi' diyen AKP'li hakkında partisi harekete geçti. Savcılığın soruşturma başlatıp-başlatmayacağı ise şimdilik merak konusu.

AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İrem Aktaş, İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın ardından attığı tweet ile tepki topladı. Kendisini “Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı, Osmanlı Sevdalısı” olarak tanıtan İrem Aktaş, saldırıda yaralanan İsrail vatandaşları için, “keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi” yazdı.

İHRAÇ İŞLEMİ BAŞLATILDI
AKP Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, İrem Aktaş’ın partiden ihracı için ilçe yönetiminin işlemleri başlattığını duyurdu. Yücel, Aktaş’ın yazdıklarının AKP’nin görüşlerini yansıtmadığını, saldırıda yaralananlara acil şifa dilediğini de ifade etti.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATACAK MI?
Terör savcılığının İrem Aktaş hakkında işlem yapıp yapmayacağı ise şimdilik merak konusu.

İSRAİL BASININDA GENİŞ YER BULMUŞTU
İrem Aktaş’ın attığı ırkçı tweet sosyal medyada büyük tepki görmüş, İsrail basını da İrem Aktaş’ın attığı tweeti haber yapmıştı. Öte yandan AKP’li İrem Aktaş’ın ölmelerini dilediği İsrail vatandaşlarının, “Arap kökenli oldukları” açıklandı. Filistin’de yayın yapanMa’an Haber ajansı, İstanbul’da yaralananların İsrail vatandaşlığına sahip Filistinliler olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler