Arınçtan yeni gündem: Herkesin çocuğu olmuyor

Arınç'tan yeni gündem: Herkesin çocuğu olmuyor

Kurduğu cümlelerle 'gündem' yaratan Arınç'tan son cümle yine tartışma yaratır.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın AK Parti İzmir milletvekili Nesrin Ulema'nın da katıldığı düğün töreninde Başbakan'ın '3 çocuk' açıklamasının aksi sözleri siyasetin zirvesinde yeni bir 'zıtlaşma' ortaya çıkardı.
 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın dün katıldığı bir nikah töreninde yaptığı, '3 çocuk' açıklaması sosyal medyada çok tartışıldı. İzmir'de Selman Günaydın ve Elif Tülücü'nün nikah töreninde şahitlik yapan Arınç, “Ben Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyelerine katılmıyorum. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan çiftler var. Ben sadece hayırlısı olsun diyorum” demişti.
 
İLK AYRILIK DEĞİL
Başbakan Erdoğan'ın her fırsatta dile getirdiği, "En az üç çocuk" söylemi ile Arınç'ın bu şekilde zıt açıklamalar yapması ve Başbakan'ın sözlerini sadece, "tavsiyeler" olarak değerlendirmesi ikili arasında daha önce yaşanan görüş ayrılıklarını hatırlattı. Başbakan Erdoğan ve Arınç arasında son olarak Gezi Parkı direnişi sırasında 'farklılıklar' olduğu öne sürülmüştü. Arınç bu iddiaları yalanladı. İkilinin ters düştü başka pek çok konu da oldu. Kürt sorunu, dershaneler, tutuklu vekiller, şike davası gibi konularda Arınç'ın Başbakan farklı değerlendirmeleri gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler