Atkaracalar Dernek Birliğinden kutlama

Atkaracalar Dernek Birliğinden kutlama

Kutlu Doğum Haftası programı düzenleyen Dernekler Birliği, etkinliği Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Atkaracalar Dernekler Birliği 17 Nisan Pazar günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde  Resuluzişan Efendimizi anma ve anlama konulu kutlu doğum programı gerçekleştirdi.

Atkaracalar Dernekler Birliği’nin bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiği programa, Atkaracalar ve köylerinin yanı sıra Çankırılı hemşerilerimiz de katıldı. Program saat 13.30 ‘da Feyzullah Yavuz'un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Ersoy Kaşak’ın hoş geldiniz konuşması ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’da yaptığı selamlama konuşmasında bu tür organizasyonların kamu kurum ve kuruluşlarınca yapıldığını söyledi.

Üsküdar Belediyesi sınırları içerisinde Aziz Mahmut Hüdai Hazretlerinin semtinde Atkaracalar Dernekler Birliği’nin böylesi bir etkinlik gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti ifade edip birlik yönetimine teşekkür etti. Daha sonra kutlu doğum programının gerçekleşmesine maddi destek sağlayan Mehmet Öztekin, İlker Karataş, Vahap Yartaş , Bilal Abanik ve Adnan Filiz’e  verilen teşekkür plaketleri ardından birlik yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program, Üsküdar İmam Hatip Lisesi Efendimiz Musiki Topluluğunun ilahi ve sema gösterileriyle devam etti.

PROGRAMA İLGİ BÜYÜKTÜ

Gerçekleşen programa başta Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Lütfi Özenç , Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altıntop, Çardaklı Belediye Başkanı  Osman Yılmaz, Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı ve Çandef Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli  , Orta Dernekler Birliği Başkanı ve Çandef Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Güneş, İstanbul 1. Bölge CHP milletvekili adayı Kadir Gökmen Öğüt de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler