Aydın ve Tokat'ta feci kazalar: 2 ölü, 8 yaralı

Aydın ve Tokat'ta feci kazalar: 2 ölü, 8 yaralı

Aydın'da refüje çarpan pikabın takla atması sonucu sürücü kursu eğitmeni Aysu Öncel hayatını kaybederken 3 de yaralı var. Tokat'ta iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada da bir kişi yaşamını yitirdi, beş kişi yaralandı.

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde refüje çarparak takla atan pikabın sürücüsü öldü, üç kişi yaralandı.

Aysu Öncel (29) idaresindeki 48 BU 676 plakalı pikap, İstiklal Mahallesi mevkisinde refüje çarparak takla attı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Öncel olay yerinde hayatını kaybetti.

aysu-oncel-nazilli-resim-02.jpg

Yaralılar M.Y, C.A. ve T.A, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. T.A, buradan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Öncel'in, sürücü kursu eğitmeni olduğu öğrenildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Tokat'ın Zile ilçesinde ise otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Zile girişi 5'nci kilometrede meydana geldi. Batuhan Güneş (21) yönetimindeki 34 AG 9652 plakalı hafif ticari araç ile Cengiz Güler (52) yönetimindeki 06 FE 940 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, Cengiz Güler olay yerinde hayatını kaybederken, Hacer Güler (45), Bülent Güler (21), Yusuf Emir Güler (12), Sedanur Güler (26) ve Batuhan Güler (21) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, 1 kişinin cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Zile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler