Aydın’da pompalı tüfekle saldırı: 5 ölü, 4 yaralı

Aydın’da pompalı tüfekle saldırı: 5 ölü, 4 yaralı

Aydın’ın Nazilli İlçesinde Mustafa Duran isimli adam boşanma aşamasında olduğu eşinin evine 2 pompalı tüfekle giderek dehşet saçtı. Olayda ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi de yaralandı

Eşi Mustafa Duran’a 3 ay önce boşanma davası açan Tülin Duran, kızı Tuğçenur Duran ile birlikte ağabeyi Birol Karakılıç’ın ikamet ettiği, ölen anne ve babasının evine yerleşti.

EŞİNİN KALDIĞI EVE GİTTİ
Boşanma aşamasında olduğu eşi ve kayınbiraderinin plastik malzeme sattığı Dörtyol mevkiindeki dükkanını boşaltmaları ve kilidi değiştirmelerine 'öfkelenen' Mustafa Duran, akşam saatlerinde eşinin kaldığı eve gitti. 

İLK TÜFEK BOŞALINCA İKİNCİSİYLE ATEŞ ETTİ
Mustafa Duran, eşi, iki kayınbiraderi ve evde misafir olarak bulunan komşu ailenin üzerine rastgele ateş açtı. İlk pompalı tüfeğin boşalmasının ardından, aracında getirdiği ikinci tüfeği alarak geri dönen Mustafa Duran, bu silahtaki tüm fişekleri de boşalttıktan sonra geldiği araçla olay yerinden kaçtı. 

EVDEKİ MİSAFİRLER HAYATINI KAYBETTİ
Rastgele açılan ateş sonucu evde misafir olarak bulunan Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya, kayınbirader Birol Karakılıç ve eşi Emine Özlem Karakılıç olay yerinde, diğer kayınbirader Bekircihan Karakılıç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

EŞİ VE KIZI TEDAVİ ALTINA ALINDI
Yaralanan Mustafa Duran’ın eşi Tülin Duran, kızı Tuğçenur Duran, ölen Bekircihan Karakılıç’ın eşi Serpil Karakılıç ve kızı Şükran Karakılıç ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Sultanhisar ilçesi yönüne kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı. 

aydin-nazilli-mehmet-filiz-kahya-resim-07.jpg

5 kişinin yaşamını yitirdiği vahşi olayda yaşamlarını yitiren misafirler Mehmet ve eşi Filiz Kahya...

MAHALLE SAKİNİ O ANLARI ANLATTI
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada, üzücü bir olayın yaşandığını, karı koca arasında sorun olduğunu söyledi. Mahalle sakinlerden Aysel Ünal, “Ben bu aileyi tanıyorum. Ne vurulan ne de vuranın kötülüğünü gördük. Pompalı seslerini duyar duymaz koştuk. Eşiyle aralarında sorun var diye duyduk. Eşiyle aralarında sorun olsa bile böyle canilik olmaz.” dedi.

birol-karakilic-resim-07.jpg

Menfur saldırıda yaşamlarını yitiren Birol-Emin Özlem Karakılıç çifti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler