Başkan Dinç, Genel Merkez'i takmıyor!

Başkan Dinç, Genel Merkez'i takmıyor!

AKP'nin Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, temayül yoklaması öncesinde tercih yapacak delegeyi baskı altına alıyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, milletvekili aday adayları ile ilgili olarak partisinin yarın yapacağı 'temayül' oylaması öncesinde son 48 saattir adeta delegenin tepesine kâbus gibi çöktüğü iddia ediliyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgilere göre, Belediye Başkanı İrfan Dinç, başta Gençlik Kolları yönetimi ile Kadın Kolları yönetiminden işaret ettiği iki isme 'tulum' tercih desteği talebinde bulunduğu bildirildi.

Başkan Dinç'in 28 aday adayı içerisinde 'kişisel' nedenlerle belirlediği iki ismi öne atarak "Bu isimlerle Çankırı'da seçimi kazanırız! Bunların dışında yapacağınız tercihler partimize zarar verir! Sizlerden tulum oy bekliyorum!" telkininde bulunarak bu konuda ısrarcı olduğu öğrenildi. 

GENEL MERKEZ BELEDİYE BAŞKANLARINI UYARDI
Öte yandan, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in AK Parti Genel Merkezi'nde geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirilen, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantıda "İllerinizde yapılacak temayül yoklamalarında belediye başkanı olarak sizlerin müdahalesini kesinlikle istemiyoruz. Sizler teşkilatı serbest bırakacak ve milletvekili aday adaylarının belirleneceği bu temayülde müdahil olmayacaksınız" şeklindeki uyarıyı da dikkate almadığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler