Başkentte masal gibi düğün!

Başkent'te masal gibi düğün!

Çankırılı işadamı Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık kızı Büşra'yı Hosta'lara gelin verdi.

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık’ın kızı Büşra Tanık ile Ankara’nın ünlü iş adamlarından Verdal Hosta’nın oğlu Sabri Hosta, dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi JW Marriott Otelinde gerçekleşen yılın düğününe, Ankara ve İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Aysel-Namık Tanık ile Bilge-Verdal Hosta düğüne katılan yaklaşık 1500 davetliyle yakından ilgilendi. Davetliler arasında Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin ile Belediye Başkanı İrfan Dinç de vardı. Geceye katılan davetliler, güzellikleri ve şık tercihleriyle dikkat çekti. 
 
bilge-verdal-busra-sabrihosta-aysel-namiktanik-cankiri-sozcu-resim-111.jpg
 
3 BAKAN ŞAHİT OLDU
Fuayede gerçekleşen kokteylin ardından konuklar, salona geçerek Büşra Tanık ve Sabri Hosta çiftini beklemeye başladı. Alkışlar eşliğinde nikah masasına gelen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün kıydığı nikahta Tanık ve Hosta çiftinin şahitleri arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ve İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek vardı.
 
SALON BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİRİLDİ
Ceremony Flowers Events İrem Yargıcı imzasını taşıyan düğün organizasyonunda salon baştan aşağı değiştirildi. Hollanda’dan özel olarak getirilen şakayık, orkide, lale ve kokulu sümbüllerle hazırlanan solon, birçok ilke de ev sahipliği yaptı. Türkiye’de ilk kez kullanılan saray konseptli 3 boyutlu Mopping görsel show, konukları adeta büyüledi. Gümüş ve Kristal taşlı aksesuarların göz doldurduğu süsleme organizasyonunda her detay dikkat çekiciydi.
 
GÖZ KAMAŞTIRAN GELİNLİK
Dillere destan düğünde tüm gözler, Büşra Tanık’ın gelinliğindeydi. Ortadoğu'nun Versace'si olarak bilinen Lübnanlı ünlü modacı Elie Saab imzası taşıyan gelinlik binlerce kıymetli taşla süslenmişti. Paris'de özel olarak hazırlanan 4 metre duvağıyla âdete prensesleri andıran Büşra Tanık’ın gelinliğinin el işçiliğiyle tam 5 ayda hazırlandığı öğrenildi.
 
ebru-gundes-tanik-busra-sozcu-resim-112.jpg
 
Ebru Gündeş sahne aldı
Ünlü sanatçılar Sevcan Orhan ve Ebru Gündeş’in sahne aldığı düğün “yılın düğünü” olarak hafızalara kazındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler