Bebek'te 'taksi' tartışmasında kan aktı: 2 ölü

Bebek'te 'taksi' tartışmasında kan aktı: 2 ölü

İstanbul Bebek'te, kendilerini taksiye almayan şoförle tartıştığı iddia edilen Engin Göregen ile Mazlum Doğan adlı 2 tekne çalışanı, tartışmaya sonradan katılan 6 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

BEBEK Cevdetpaşa Caddesi'nde dün saat 01:30 sıralarında, Bebek Sahili'nde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesai sonrası eve gitmek için taksi durdurdu.

İddialara göre, gidilecek mesafe yüzünden yolcuları taksiye almak istemeyen şoför ile 2 arkadaş arasında tartışma çıktı.

Bu sırada, yakınlardaki bir iş yeri önünde beklerken konuşmalara kulak misafiri olan 6 kişi tartışmaya katıldı. Tekne çalışanı arkadaşlar taksiciyle olan tartışmalarını sona erdirip bu kez 6 kişiyle tartışmaya başladı.

131930126-bebekte-taksi-tartismasi-sonrasi-kavga-2-olu-2.jpg

ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN BIÇAKLADILAR

Tartışma sırasında alkollü olduğu öre sürülen 6 kişilik grup, Engin Göregen ile Mazlum Doğan'a bıçakla saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralanan iki arkadaş yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı.

131931657-bebekte-taksi-tartismasi-sonrasi-kavga-2-olu-5.jpg

İKİ GENÇ DE KURTARILAMADI

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

131931859-bebekte-taksi-tartismasi-sonrasi-kavga-2-olu-6.jpg

Saldırının ardından kaçan şüpheliler, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

131932109-bebekte-taksi-tartismasi-sonrasi-kavga-2-olu-7.jpg

Şüpheliler ifadelerinin alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler