Bir babanın evladı için feryadı! - İZLE

Bir babanın evladı için feryadı! - İZLE

Erzincan'da sulama kanalına düşerek kaybolan 9 yaşındaki oğlunu bulmak isteyen babanın feryatları yürekleri dağladı.


Babanın evladı için son çırpınışları | video.mynet.com

Erzincan'da sulama kanalına düşerek kaybolan 9 yaşındaki oğlunu bulmak isteyen babanın feryatları yürekleri dağladı. Kanala girerek oğlunu arayan acılı babanın çaresizliği görenleri gözyaşları tutamadı. Babanın feryatları yürek burkarken, cansız bedeni sudan çıkarılan Ahmet Kaya'nın kalbi, kaldırıldığı hastanede çalıştırıldı.

Olay bugün saat 12.00 sıralarında kenet merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan Çukurkuyu Beldesi Bozyazı mahallesinde meydana geldi. Beldedeki Hancı mahallesinde oturan İsmail ve Gülşah Kaya çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Çukurkuyu Merkez İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi Ahmet Kaya bir arkadaşı ile birlikte Akbulut Sulama Birliği'ne ait kanala taş atarken bir anda dengesini kaybederek suya düştü. Yaklaşık 1.5 metre derinlikteki kanalın bulanık ve akıntılı suyunda küçük çocuk gözden kayboldu.

FERYATLAR ÇEVREYİ İNLETTİ

Acı haberi alıp olay yerine gelerek kanala giren 34 yaşındaki İsmail Kaya oğlunu aradı. "Ahmet, oğlum... Yavrum neredesin? Allah'ım..." diyerek çocuğunu arayan babanın çaresizliği yürekleri dağladı. Bir an oğlunun bulunduğunu sanarak kanaldan çıkan ve koşan acılı baba, oğlunun bulunmadığını görünce tekrar kanala girerek çocuğunu bulmaya çalıştı.

Bölgeye çağrılan Sivil Savunma Ekipleri çocuğu bulmak için seferber olurken, yakınları gözyaşı döktü. Sivil Savunma Ekipleri kanala düştükten sonra yaklaşık 1 kilometre sürüklenen küçük çocuğu kanalın suyunu kapatmak için kullanılan tahtaya takılmış halde buldu. Ahmet Kaya'nın cansız bedeninin sudan çıkartılması sırasında baba İsmail Kaya ve yakınlarının feryadı yeri göğü inletti.

Kalp masajı ve sunni teneffüs yapılan Ahmet Kaya Erzincan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kanalda yaklaşık 45 dakika kaldıktan sonra sudan çıkarılan Ahmet Kaya'nın yapılan müdahale sonucu duran kalbi, yeniden çalıştırıldı.

Hayati tehlikesi süren Ahmet Kaya'nın yoğun bakım ünitesinde cihazlara bağlı olduğu bildirildi.

kaynak: mynet.com-dha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler