Bisiklet yarışlarının startını Vali Özcan verdi

Bisiklet yarışlarının startını Vali Özcan verdi

6. düzenlenen İstiklal Yolu ve Zafer Turu 3. etap yarışlarının startını Çankırı'nın yeni valisi Vahdettin Özcan verdi.

6.İstiklal Yolu ve Zafer Turu Bisiklet Yarışlarının Çankırı-Akyurt etabının startı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından verildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 6. düzenlenen İstiklal Yolu ve Zafer Turu 3.etap yarışlarının startının Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından verildiği törene, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Gezer, Yönetim Kurulu Üyesi ve Yarışma Koordinatörü Günal Genç, Denetleme Kurulu Üyesi Naci Uğur, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ve Çankırı halkı katıldı.

Vali Özcan, Start öncesi İnebolu’dan getirilen Türk Bayrağı, Temsili cephane ve toprağı Ankara’daki yetkililere iletilmek üzere sporculara takdim etti.

Yarışma Türkiye Gürcistan, Norveç, Azerbaycan ve Suriye’den sekiz takımdan toplam 57 sporcu ile 25 Ağustos’ta İnebolu’dan başladı. 27 Ağustos 2011 günü Çankırı-Ankara Yolu Büyük Otel kavşağında Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından verilen start ile devam ederek 87 km.lik 3. etabı, Ankara-Akyurt Cumhuriyet Meydanında tamamlanacak.

kaynak: Çankırı Valiliği web sayfası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler