Böylesi vahşet görülmedi

Böylesi vahşet görülmedi

Samsun'da yaşanan olayda, 4 kişi tartıştıkları kişiyi önce öldürdüler, sonra yaktılar daha sonra da yanan kemikleri toz haline getirerek ormanlık alanda savurdu.

Samsun'da mezarlıkta tartıştıkları Bayram Keskinoğlu'nu tabancayla öldüren 4 kişilik grup, cesedi bir evin bahçesinde 5 saat boyunca yaktı. Caniler, yanan kemikleri toz haline getirdi, külleri ormanlık alanda savurdu. Katilleri üzerlerine sinen is kokusu ele verdi

Samsun'da aralarında husumet bulunan Bayram Keskinoğlu’nu (22) mezarlıkta tabancayla öldürüp daha sonra cesedini yakarak küllerini savurdukları öne sürülen Serkan K. (25), Kadir Y. (22), Mehmet K. (21) ve Murat K.’yı (29) üzerlerine sinen is kokusu ele verdi. Cinayet şüphelisi 4 kişi ile onlara yardım ve yataklık ettikleri belirtilen 7 kişi gözaltına alındı.

Olay geçen perşembe gecesi merkez Atakum ilçesi Derecik Mahallesi Derecik Mezarlığı’nda meydana geldi. İddiaya göre daha önce, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Derecik Mezarlığı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan K. ile adam yaralama ve uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı Bayram Keskinoğlu arasında kız meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Serkan K., Bayram Keskinoğlu’nu mezarlığa çağırdı. Keskinoğlu, arkadaşı Turan K.’yı da yanına alıp mezarlığa gitti. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Bayram Keskinoğlu, Serkan K. ile yanındaki Kadir Y. ve Mehmet K.’nın üzerine tabancayla ateş etti. Ateşe Serkan K. ve Mehmet K. da ruhsatsız tabancalarla karşılık verdi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Bayram Keskinoğlu olay yerinde öldü.

Saldırganlar, yanlarına Murat K.’yı da alıp Serkan K.’nın kullandığı otomobilin bagajına cesedi koyarak Kavak ilçesi Yeralan köyünde ıssız bir eve gitti. Bu arada öldürülen Keskinoğlu’nun ağabeyi Ferdi Keskinoğlu, polise kardeşinin kaybolduğu ihbarını yaptı.

Kül olana kadar yakmışlar Şüpheliler, ıssız bir evin bahçesinde topladıkları odunları ateşe verip üzerine de cesedi atarak 5 saat boyunca yaktı. Yanan kemikleri de sert cisimlerle ezerek toz haline getiren zanlılar, ormanlık alanda ikişer metre arayla külleri savurdu.

Polis, Keskinoğlu’nun öldürüldüğü akşam yanında bulunan Turan K.’ya ulaştı. Turan K., Keskinoğlu'yla birlikte mezarlığa gittiklerini söyledi. Polis, önceki gün şüphelileri tek tek yakaladı. Üzerleri halen is kokan şüpheliler, cinayeti itiraf etti. 4 şüpheli, kullandıkları tabancaları da gömdükleri yerden çıkararak polise teslim etti.

Polise ifade veren Serkan K., "Aramızda kız meselesinden husumet vardı. Olay günü konuşmak için bir oraya geldik. Tartışma kavgaya dönüşünce bize ateş etti. Benimle birlikte Mehmet K. da ateş etti. Öldürdükten sonra cesedi benim otomobilime alarak Kavak ilçesindeki adrese götürüp burada 5 saat boyunca üzerine sürekli odun atarak yaktık. Yakalanmamak için külleri ikişer metre arayla ağaçların arasına savurduk" dedi.

Cesetle ilgili numuneler, DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler