Bursa'da aile katliamı: Anne, baba ve kardeşini öldürdü!

Bursa'da aile katliamı: Anne, baba ve kardeşini öldürdü!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde boşandığı için bunalımda olduğu öğrenilen A.Y., babasını, annesini ve kardeşini bıçak ve pompalı tüfekle öldürdü. Abdulsamet Yayaşit kaçmak üzereyken yakalandı.

OLAY, Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre eşinden ayrıldığı için bunalıma giren Abdulsamet Yayaşit (30), 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi.

Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan A.Y., bir anda kavgaya tutuştu.

Ev halkıyla kavgaya tutuşan şüpheli, evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit'i, ardından annesi Zozan Yayaşit'i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mücahit Yayaşit'i de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan Abdulsamet Yayaşit emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı. Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

abdusselam-yayasit-resim-02.jpg
Annesini, babasını ve kardeşini öldüren Abdulsamet Yayaşit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler