Bursa'da eski koca dehşeti: İki çocuk annesini öldürüp intihar etti

Bursa'da eski koca dehşeti: İki çocuk annesini öldürüp intihar etti

Bursa’da Murat Demir isimli kişi, eski eşi olan iki çocuk annesi Tuba Ateşci’yi öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

BURSA’da 16 Ocak 2023 tarihinde boşanan Murat Demir ile 2 çocuk annesi Tuba Ateşci, daha sonra tekrar birlikte yaşamaya başladı.

2 gün önce ikili arasında kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmanın ardından Murat Demir, Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi C102 Sokak'ta bulunan sitedeki evlerinden ayrıldı. Dün akşam saatlerinde sitenin bahçesine gelen Murat Demir, konuşmak için Tuba Ateşci’yi yanına çağırdı.

İkili arasındaki görüşme sırasında tartışma çıktı. İddiaya göre kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sırasında Murat Demir yanında bulunan tabanca ile Tuba Ateşci'ye ateş etti. Ateşci, başına ve vücuduna isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılırken, Demir aynı silahla kendi başına da ateş etti.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tuba Ateşci ile Murat Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olayı öğrenerek bölgeye gelen Tuba Ateşci'nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Polis, olay yerindeki tabancaya el koydu. Ekiplerinin bölgedeki incelemesinin ardından Murat Demir ile Tuba Ateşci'nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler