Bursada yangın faciası

Bursa'da yangın faciası

Çocukların kibritle oyunu aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.

Bursa'nın Gemlik İlçesi’nde bu sabah meydana gelen yangında 2 çocuk ile anne ve babaları öldü. 4 kişinin öldüğü yangına, çocukların kibritle oynamalarının neden olduğu sanılıyor.

Mardin'den çalışmak üzere 4 ay önce Bursa'nın Gemlik İlçesi’ne gelen 58 yaşındaki Şah Davut Ergüven, Kaya Mahallesi Salkım Söğüt Sokak'ta bulunan 5 katlı Demiriz Apartmanı'nın 3'ncü katına yerleşti. Burada üçüncü evliliğini yaptığı 30 yaşındaki Erihan ve bu evliliğinden dünyaya gelen 4 yaşındaki Selçuk ve 2 yaşındaki Seçkin Ergüven ile yaşamaya başlayan Şah Davut Ergüven'in evinde bu sabah bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Komşularının görüp itfaiye ve 112 Acil Servise haber vermesi sonucu belirtilen adrese gelen ekipler, 2 çocuk ile babanın cesediyle karşılaştı. Durumu ağır olan Erihan Ergüven ise, kaldırıldığı Gemlik Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Evde yapılan incelemede sobanın yanmadığı belirlendi. Yetkililer, nedeni araştırılan yangına odalarında kibritle oynayan çocukların çekyatı yakmalarının veya elektrik kontağının yol açabileceğini değerlendirdiklerini bildirdi. Gemlik Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı sürdürüyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler