ÇANDEF Kutlu Doğum etkinliğini gerçekleştirdi

ÇANDEF Kutlu Doğum etkinliğini gerçekleştirdi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ’Hz. Peygamber ve İnsan Onuru’ temasıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası programını gerçekleştirdi.

Kutlu Doğum Haftası etkinliğine AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, AK Parti Yozgat milletvekili Yusuf Başer, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş, Korgun Dernekler Birliği Başkanı İsmail Çelikaslan, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Gürsoy Koçak, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop ile çok sayıda köy dernek başkanı ve Çankırı insanının katılımı ile gerçekleşti. 

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu'nun ev sahipliginde Bahçelievler Belediye Kültür Sarayında gerçekleşen program'a İstanbul Çankırı Dernekler Fedarasyonu Başkanı Vahap Yartaş’ın açılış konuşmasıyla başladı.

ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş; Çankırılılar'ın bu tür etkinlikleri İstanbul'un tüm ilçelerinde farklı zamanlarda yapacağını Çankırılılar'ı sık sık biraraya getireceklerini söyledi.
 
Daha sonra söz alan Çankırı Milletvekilleri Şahin ve Filiz ile Belediye Başkanı Dinç de İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu'nun ev sahipliginde yapılan bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.
 
Program Vaiz gurubunun ilahi ve duaları eşliğinde devam etti. Etkinliğe İstanbul'da bulunan Çankırılıların ilgisi yoğun oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler