Çankırı Merkezdeki köprü onarılacak

Çankırı Merkez'deki köprü onarılacak

Milletvekili Şahin, Tosya caddesi üzerindeki köprüye el attı.

Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin yıllardır kanayan bir yaraya el attı ve şehir merkezindeki ucube köprünün onarılarak düzeltilmesi konusunda girişimlerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Karayolları 15. Bölge Müdürü Samir Uyar ile birlikte başta Atkaracalar, Kurşunlu ve Ilgaz ilçelerinde inceleme gezisine çıkan milletvekili Şahin, son olarak şehir merkezindeki çökmüş köprüde yaşanan sorunları yerinde gördü.
 
Karayolları 15. Bölge müdürü Sami Uyar ile birlikte7 ilçenin yollarında yapmış oldukları incelemelerden sonra akşam saatlerinde  Çankırı il merekezi  Tosya Caddesi (Yapraklı Yolu) sosyal konutlar bölgesinde bulunan köprünün bir an önce onarılarak güven verici hale dönüşmesi için çalışmalara başlanılması kararlaştırıldı.
 
Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar'dan elde edilen bilgilere göre köprü üzerindeki çalışmalar önümüzdeki 10 gün içinde start alacağı, kış günleri gelmeden dolgusunun yapılıp trafiğe açılacağı öğrenildi.
 
ATKARACALAR GİRİŞİNE KAVŞAK
Öte yandan yıllardır Atkaracalar'da yaşayanların rüyası olan; ilçeye alt giriş kavşağı programa alındı. Edinilen bilgilere göre Milletvekili İdris Şahin'in Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar ile birlikte yaptığı inceleme gezisinde Atkaracalar'a D-100 üzerinden alt geçit kavşağı yapılması için gereken çalışmanın başlatılması kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler