Çankırıda bitmeyen yol yine can aldı!

Çankırı'da 'bitmeyen yol' yine can aldı!

Çankırı'da meydana gelen kazada bisikletiyle karne almaya giden Bahadır Köse (16) hayatını kaybetti.

Çankırı'da yıllardır tamamlanamayan yol bir can daha aldı. 4 gündür tedavi altında olan Bahadır Köse hastanede yaşamını yitirdi.
 
Çankırı'da geçtiğimiz Cuma günü bisikletiyle karne almaya giden Çankırı Lisesi 10. sınıf öğrencisi Bahadır Köse (16) tedavi gördüğü Ankara İbn-i Sina hastanesinde vefat etti.
 
Bahadır Köse'ye geride bıraktığımız Cuma günü İsmail Hakkı Karadayı Bulvarı üzerinden  Büyük Otel mevkisine gitmekte olan D.D'nin kullandığı plakası öğrenilemeyen özel bir firmaya ait şehirler arası otobüs, Ergenekon Parkı yanında bisikletle okula giderken çarpmıştı.
 
Yaralanan Köse, Çankırı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara İbni Sina Hastanesi'ne sevk edilen Bahadır Köse, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
 
Çankırı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi olan Bahadır Köse'nin Kurşunlu ilçesi, İğdir Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve bugün köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
 
bahadirkose-bursa-cankiri-sozcu-resim-066.jpg
 
Trafik kazası ile yaşımını yitiren Çankırı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Bahadır Köse (ortada) arkadaşları Musa Gönüllü ve Okan Arslan ile Bursa gezisinde... 
 
YOL ÜZERİNDE MEYDANA GELEN KAZALARDA
KAYBEDİLEN CAN SAYISI 5'E ULAŞTI

Çankırı şehir merkezinde sürdürülen yol çalışmaları başladığı günden bu yana 5 can aldı. Vatandaşlar "Sayın Vali göreve geldiği günlerde 'Kurban bayramına kadar yol tamamlanacak' demişti! Bu sözün üzerinden 2 kurban bayramı geçti ama bizlerin verdiği kurbanlar her geçen gün giderek artıyor" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler