Çankırıda kardan kadın heykeli

Çankırı'da kardan kadın heykeli

Süreyya Ayhan'ın heykelinin kaldırıldığı yere vatandaşlar kardan kadın yaptılar.

Çankırı’da milli atlet Süreyya Ayhan’ın kaldırılan heykelinin bulunduğu yere, gelinlik giymiş kardan kadın heykeli yapıldı

Heykeli gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını ifade ederek, kim tarafından yapıldığını bilmediklerini, fakat profesyonel bir çalışma olduğunu söylediler

Çankırı’dan yaklaşık 2 ay önce kaldırılan Süreyya Ayhan Kop’un heykelinin bulunduğu yere, yaklaşık 3.5 metre boyunda kardan gelinlik giymiş bir kadın heykeli yapıldı. Ayhan’ın kaldırılan heykelinin bulunduğu yere, önceki gece kim tarafından yapıldığı bilinmeyen gelinlik giymiş, elinde çiçek figürü bulunan kardan bir heykel yapıldı.

Sabah saatlerinde kardan yapılmış heykeli gören Çankırılı vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, heykelin kim tarafından yapıldığını bilmediklerini, ancak profesyonel bir çalışma olduğunu söylediler. Öte yandan bazı vatandaşlar, kardan gelin figürünün yüzünün Süreyya Ayhan’a benzetilmeye çalışıldığını ifade etti.

Vatandaşlar, gelinlik giymiş ve üzerinde işlemeler bulunan çok güzel bir kardan heykel olduğunu ifade ederek, ”Sabah gördüğümüzde çok şaşırdık. Kimin tarafından yapıldığını bilmiyoruz. Ama çok güzel olmuş. Kim yaptıysa eline sağlık” dediler.

Çankırılı olan milli atlet Süreyya Ayhan Kop’un heykeli, bulunduğu yerden belediye tarafından yaklaşık 2 ay önce kaldırılmıştı.

kaynak: karatekin gazetesi

cankiri-kar-heykel-vatandas-sozcu-resim-03.jpg

KARDAN GELİN HEYKELİ KİMLİ BELİRSİZ KİŞİLERCE YIKILDI

Kardan gelin heykelinin bir süre sonra kimliği belirsiz kişilerce yıkıldığı öğrenildi. Kardan kadın heykelin yıkılması ile ilgili olarak da vatandaşların tepki gösterdiği ancak heykeli yıkanların izine rastlanılmadığı bildirildi.

Kardan kadın heykeli sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'de de oldukça ilgi uyandırdı. Heykel ve sonrasında yaşananlarla ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler