Çankırıda Koray Aydın rüzgarı esti

Çankırı'da Koray Aydın rüzgarı esti

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın: Asıl amaç Türk ve Türk milletini anayasadan çıkarmaktır.

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Karabük ve Kastamonu illerine yaptığı ziyaretin ardından, partisinin Çankırı İl Başkanlığ'ını ziyaret etti. 

4 Kasım'da yapılacak MHP Büyük Kongresinde Devlet Bahçeli'nin karşısında aday olacak olan Koray Aydın, partisinin Çankırı il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, genel başkanlığa aday olduğunu, bu doğrultuda da teşkilatlarla bir araya geldiğini söyledi.
 
YAPILAN ZAMLAR AÇIĞI KAPATMAYACAK
 
Dış politikada kötü bir yönetimin olduğunu söyleyen Aydın, sıfır sorun politikasının çöktüğünü ve Türkiye’nin Suriye ile savaşa girmenin eşiğine geldiğini belirtti.
 
10 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye ekonomisinin kötüye gittiğini iddia eden Aydın, "Hükümet açıkları kapatmak için zam sağanağı yaptı. Doğalgaza, elektriğe, akaryakıta her şeye zam yaptı. Açıklanan verilere bakarsak yapılan zamlar açığı kapatmayacak. Bu ne demek? Vatandaşlarımız gözü aydın, hükümet yine elini vatandaşın cebine sokacak ve herkesin cebinden ilave zamlarla bu açığı kapatacak parayı alacak" diye konuştu.
 
YENİ ANAYASA YAPMAKTAKİ ASIL AMAÇ
TÜRK VE TÜRK MİLLETİNİ ANAYASADAN ÇIKARMAKTIR
 
Yeni anayasada yapılmak istenenin Türk Milleti kavramının ortadan kaldırılması olduğunu savunan Aydın, ''Önümüzdeki süreçte anayasa çalışmaları başlayacak. Yeni Anayasa yapmaktaki asıl amaç Türk ve Türk milletini anayasadan çıkarmaktır. Bu millet varlığının ortadan kaldırılması demektir. Bunu yapanlar 5 yıl sonra o zaman buranın adının Türkiye olmasına ne gerek var da diyebilirler'' diye konuştu.
 
Aydın, ''4 Kasım'da Cenab-ı Allah bana MHP genel başkanlığını nasip ederse, boş durmayacağım. MHP alanlarda olacak'' ifadesini kullandı.
 
Toplantının son bölümünde bir gazetecinin sorusu üzerine Devlet Bahçeli’nin MİT ajanı olduğuna dair iddiaları da cevaplayan Aydın, "Onlar uydurma şeyler, bana böyle şeyleri sormayın" ifadelerini kullandı. 
 
Aydın'ın konuşması ardından söz alan MHP Çankırı İl Başkanı Arif Soysal, üst kurul delegeleriyle ortak karar alarak, 4 Kasım'da Koray Aydın'ı destekleyeceklerini açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler