Çankırıda korkutan kaza!

Çankırı'da korkutan kaza!

Karayolları'nın mıcır çalışması az daha can alıyordu.

Edinilen bilgilere göre Kastamonu yönünden gelerek Çankırı yönüne doğru gitmekte olan Yılmaz Tılıkoğlu yönetimindeki 34 RSH 41 plakalı 2011 model Peugeot model özel araç direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu Korgun Köprüsü yakınlarında takla atarak devrildi.

Araçta bulunan sürücü Yılmaz Tılıkoğlu kazayı yarasız atlatırken, araçta bulunan Yavuz Tılıkoğlu (42) ile Ziynet Tılıkoğlu (66) yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Her iki yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Acil Servis'teki tedavilerinin halen sürdüğü öğrenilirken, ailenin bir yakınlarının vefatı dolayısıyla Kastamonu'daki cenaze töreninden Ankara'ya dönüş yaptıkları öğrenildi.

cankiri-kaza-yilmaztilikoglu-sozcu-resim-091.jpg

SÜRÜCÜLER YAPILAN UYGULAMADAN ŞİKAYETÇİ
Öte yandan kaza sonrası Sözcü18 Haber merkezine ulaşan bazı sürücüler "Günlerdir İndağı'ndan Çankırı yönüne doğru bir mıcır dökme çalışması mevcut. Bu çalışma nedeniyle çok sayıda araç camı kırılmakla birlikte yola dökülen mıcır, sürücülerin direksiyon hakimiyetini yitirmesine neden oluyor. Yolun yabancısı olan sürücüler de yaşadıkları tehlikenin farkına varamadıklarından dolayı böylesi kazaları yaşıyorlar. Yetkililerin yapılan uygulamaya son vermeleri için çok daha kötü ve ölümcül kazaların olmasını mı bekliyor doğrusu merak ediyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler