Çankırıda okuma salonu olmayan ilçe kalmayacak

Çankırı'da okuma salonu olmayan ilçe kalmayacak

Çankırı Ümit Eğitimciler Derneği Şabanözü ve Orta ilçelerinde okuma salonu açtı.

Çankırı Ümit Eğitimciler Derneği Şabanözü ve Orta ilçelerinde okuma salonu açtı. Geçtiğimiz yıl ilk okuma salonunu Çerkeş'e açan Ümit Eğitimciler Derneği, iki yıl içinde okuma salonu olmayan ilçe bırakmamayı planlıyor.

Açılışlara Şabanözü Milli Eğitim Müdürü Refik Olgun, Şabanözü Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Bağcı, Orta Milli Eğitim Müdürü Savaş Uzun, Orta Müftüsü İhsan Yeğen, Ümit Eğitimciler Derneği Başkanı Basri Ateşoğlu ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Her iki açılışta birer konuşma yapan Dernek Başkanı Basri Ateşoğlu, öğrencilerin aldıkları eğitimin yanı sıra manevi duygularının da geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ateşoğlu, iki yıl içinde Çankırı'nın tüm ilçelerine okuma salonu kazandırmayı amaçladıklarını bildirdi.

Şabanözü Milli Eğitim Müdürü Refik Olgun da ilçeye böyle bir okuma salonu kazandırdıkları için Ümit Eğitimciler Derneği'ne teşekkür etti.

Orta'daki Ramizbey Okuma Salonu açılışında konuşan Müftü İhsan Yeğen ise bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen hayırseverlerin yanısıra gizli kahramanları da unutmamak gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından açılışa katılanlar okuma salonlarını gezerek bilgi aldı. Şabanözü Şamilbey Okuma salonundaki akıllı tahtalar vatandaşların ilgisini çekti.

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler