Çankırı'da sel can aldı

Çankırı'da sel can aldı

Akşam saatlerinde etkili olan yağış 9 yaşındaki Ali'yi sürükleyip götürdü.

Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgilere göre; İlker Mahallesi çobanı Urfalı Salih Kılıç ile kızı Hülya (13) ve oğlu Ali Kılıç ile Karadere mevkiinde aniden bastıran yağmur ve beraberinde gelen sele yakalandı. Selden kızını kurtaran baba Salih 9 yaşındaki oğlu Ali'nin feryatlarına yetişemedi. Çevredeki vatandaşların Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntup'a haber vermesiyle belediyeye ait bir kepçenin bölgeye ulaşması sonucu Salih Kılıç ve kızı Hülya'yı kurtarıldı.

9 yaşındaki oğlunun sel sularına kapıldığını söylemesiyle kurtarma ekibi yaklaşık 2 km'lik alanda yaptığı çalışma sonrası 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın cansız bedenine ulaştı.

SAVCI OLAY YERİNDE
Sele kapılarak can veren 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın cansız bedenini incelen cumhuriyet savcısı, otopsi yapılması amacıyla Ankara-Keçiören Adli Tabip Kurumu'na gönderdi.

atkaracalar-selcanaldi-alikilic-resim-066.jpg

Edinilen bilgilere göre Adli Tabiplikten gelecek olan Ali Kılıç'ın cenazesi Atkaracalar Belediyesine ait bir araçla toprağa verilmek üzere Adana'ya gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler