Çankırılı sahipsiz

Çankırılı sahipsiz

Şehir içerisinden geçen demiryolu hattı boyunca bariyer çalışması yapılırken sokaktaki vatandaşa da cambazlık kalıyor.

Çankırı şehir merkezinden geçen demiryolu hattı boyunca sürdürülen bariyer çalışmaları sokaktaki vatandaş için çekilmez hal aldı.

Tren rayları üzerinde meydana gelen ölümcül kazalardaki artış gözönüne alınarak demiryolu güzergahında gerçekleştirilen çalışmaları olumlu bulan çevre sakinleri bu kez ortaya çıkan farklı sıkıntıları yaşıyorlar.

Sözcü18 Haber Merkezine konuşan Bademlik Caddesi üzerinde yaşayan vatandaşlar "Güzergah üzerinde yapılan bariyer çalışmaları gayet olumlu. Ancak yaya geçitlerinin yetersizliği bizleri zor durumda bırakıyor. Yetkililerin bölgede yaya ve araç trafiğini gözönüne alarak geçit sayısını artırmakla birlikte yerel yöneticilerin de alt ya da üst geçit çalışmalarını gerçekleştirmesini istiyoruz" dediler.

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NİN
ÜST GEÇİT PROJESİ MEVCUT AMA...

Bilindiği gibi Belediye Başkanı İrfan Dinç geçtiğimiz aylarda yaptığı "18 ayda 18 proje" açıklaması içerisinde "Yaya Üst Geçidi - Ayanoğlu Köprüsü" mevcut.

Belediyenin verdiği bilgilere göre köprünün uzunluğu 70 m, genişliği 4.35 m olacak olan yaya üst geçidi üç açıklıklı iki orta ayaklı olacak.

Proje ihalelerine en sondan yani "Belediye binası dış cephesi onarım ve tadilatı"ndan başlayan Başkan Dinç, Ayanoğlu Köprüsü için de yeni bir kaynak yani yeni bir borçlanma bulduğunda çalışmalar başlar diye düşünülüyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler