Çankırıspor, otobüsüne kavuştu

Çankırıspor, otobüsüne kavuştu

Mavi-beyazlıların yıllardır çektiği büyük bir sıkıntıdan daha kurtuldu.

Çankırıspor, yıllardır yaşadığı önemli bir sıkıntıdan daha kurtuldu. Mavi-beyazlılar deplasman ve antrenmanlarına artık kendi otobüsleri ile gidip gelecekler.

Kulüp yönetiminin düzenlediği destek kampanyasının da katkıları sonucu hayat bulan proje ile birlikte Çankırıspor uzun yıllardan bu yana yaşadığı önemli bir eksiğini daha tamamlamış oldu.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Çankırıspor'a gönül verenlerin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz böylesi bir mutluluğu yönetim - taraftar birlikteliği ile gerçekleştirdik. Tesisleşme ve altyapı açısından aldığımız mesafede önemli bir durak olan ve zaman zaman bizlere büyük sıkıntılar yaşatan eksiğimiz olan Çankırıspor otobüsü ülke yollarında Çankırı'nın önemli bir reklam aracı olarak da seyir halinde olacak. Kampanyaya destek veren ve sözde değil özde Çankırıspor sevdalılarına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

İlk etapta 125 bin liralık bir bütçeyle alınması planlanan Çankırıspor otobüsünün model değişikliği ile yaklaşık 180 bin liraya malolduğu öğrenildi.

Çankırıspor pazar günü Bursa - İnegöl'de oynayacağı İnegölspor karşılaşmasına yeni otobüsüyle gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler