Çankırısporda iki transfer daha

Çankırıspor'da iki transfer daha

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Çankırıspor'da bugün iki imza daha atıldı.

Yeni sezona iddialı girme yolunda çalışmalarını sürdüren Çankırıspor, bugün kadrosuna Kastamonuspor ve İsparta Emrespor'dan iki ismi daha dahil etti.

Çankırıspor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde mavi-beyazlılar kaleye ve orta sahaya takviye yaparak mevcut kadrolarını güçlendirdiler.

Mavi beyazlılarda 2009-2010 futbol sezonunda forma giyen ve geçen yıl Isparta Emrespor'da top koşturan orta saha oyuncusu Emin Dinçer'le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Çankırıspor'da ikinci transfer geçen sezon Kastamonuspor'un kalesini koruyan Mehmet Emrah Özkan oldu. Özkan ile de 3 yıllık sözleşme imzalayan mavi-beyazlı yönetim adına konuşan Başkan Karaali "Geçen yılki kadromuzun büyük bir bölümünü muhafaza ederek, teknik kadronun talepleri doğrultusunda takımımıza yeni isimler kazandırmaya devam ediyoruz. Transfer çalışmalarımız kamp döneminde de sürecek" dedi.

Emin Dinçer: 23 Kasım 1987
Futbola 2007 yılında Fethiyespor'da başladı. Sırasıyla Gençlerbirliği, Karsspor, Fethiyespor, Hatayspor, Çankırıspor, Keçiören Sportif A.Ş., Bursa Nilüferspor A.Ş., Sandıklıspor, Kepezspor, Kastamonuspor ve son olarak da Isparta Emrespor A.Ş.'de forma giydi.

cankirispor-emre-ikiyilliksozlesme-sozcu-resim-071.jpg

Mehmet Emrah Özkan: 11 Haziran 1985 doğumlu
Futbola 2004 yılında Gençlerbirliğinde başladı. Sırasıyla, Hacettepe, Akseki Aroma Gençlik, Gençlerbirliği, Ankara Demirspor, Kastamonuspor, Lüleburgazspor, Keçiören Sportif A.Ş ve son olarak yine Kastamonuspor'da forma giydi.

cankirispor-emrah-kaleci-sozcu-resim-073.jpg

YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI
Öte yandan, 23 Haziran'da yapılan olağan genel kurul ile göreve gelen yeni yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımını bugün Çankırıspor tesislerinde yaptığı toplantı ile gerçekleştirdi.

Çankırıspor Tesisleri’nde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, başkan Sevda Karaali yönetiminde başkanvekiliğine Filiz Ulusoy ve asbaşkanlığa Ahmet Ceylan getirilirken, TFF ile İlişkiler ve Hukuk sorumlusu İbrahim Yayla, tesisler ve taraftar sorumlusu Gazi Gümüş, genel sekreter Şerife Eser, genel kaptan Ali Orduhan, basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu ise Vedat Beki oldu.
 
Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırıspor’un yönetimsel olarak kendi liginin üzerinde bir profil oluşturma gayreti içerisinde olduğunu söyledi.
 
Yeni yönetimde farklı şehir ve kültürden insanları bir araya getirdiklerini ifade eden Karaali, amaçlarının Çankırıspor’a hizmet etmek olduğunu vurguladı. 
 
Çankırıspor, 23 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulda, mevcut başkan Sevda Karaali, 5. kez başkanlığa seçilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler