Çankırısporda tırmanış sürüyor

Çankırıspor'da tırmanış sürüyor

Belediye Başkanı İrfan Dinç de yıllar sonra tribünde Çankırıspor'u izledi.

Çankırıspor, ligdeki çıkışını sürdürme amacıyla çıktığı Altınordu karşılaşması soğuk  ve yer yer buzlu bir zemine sahip Atatürk Stadında oynandı.

Karşılaşmayı 13. dakikada Ozan Solak'ın kaydettiği golle Çankırıspor 1-0 kazanmasını bildi.

Özellikle ikinci yarıda başarılı bir futbol ortaya koyan Çankırıspor, rakip kale önünde sayısız gol fırsatını değerlendiremedi.

Oynan karşılaşmada orta hakemin gösterdiği 7 sarı karttan 6'sının Çankırısporlu futbolcular tarafından görülmesi ise takım için ayrı bir handikap gibi görülmekte.

BAŞKAN İRFAN DİNÇ, YILLAR SONRA İLK KEZ TRİBÜNDE

Karşılaşmayı başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve 23. dönem Çankırı MHP milletvekili Ahmet Bukan ile Kulüp Başkanı Sevda Karaali birlikte izlediler.

Çankırıspor elde ettiği bu galibiyetle puanını 17'ye çıkarırken 15. sırada olmasına karşın Adıyamanspor ile arasındaki puan farkını 5'e çıkarttı.

cankiri-altinordu-resim-sozcu-01.jpg

BAŞKAN KARAALİ: FARKLI BİR SKOR ORTAYA ÇIKABİLİRDİ

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Oyuncularımız güzel bir futbol sergileyerek sahadan galip ayrılmasını bildiler. Özellikle ikinci yarıda sergilenen futbol ile geçen hafta elde ettiğimiz farklı skora ulaşmamız işten değildi. Kendilerini tebrik ediyorum. Takım özlenen günlere hızla ilerliyor. Ben onlara en kötü günlerde inandım onlar da bu inancımı boşa çıkarmıyorlar" dedi.

MAÇ SIRASINDA VE SONRASINDA OLAYLAR
HAKAN YILMAZ "KÜFÜR" POLEMİĞİ NEDENİYLE
ÖZÜR DİLEDİ

Maçın ilk yarısında yaşanan bazı olaylar polis müdahalesi ile karşılaştı. Geçen hafta Körfez Futbol Kulübü karşılaşması sonrasında otobüse binerken Hakan Yılmaz'ın taraftarlara küfür etmesini protesto eden yaklaşık 30 kişilik grup, "Hakan istifa" şeklinde tezahürata başlayınca polisin müdahalesi ile karşılaştı.

İddialara göre, olayların yatışması üzerine maç sonrası kendisini protesto eden grupla görüşen Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Ben sizlere küfür etmedim. Bazı şahıslar kendilerini beslememden vazgeçtiğim için sürekli bana küfrediyorlar. Ben onlara küfür ettim. Çankırılı adını kullanarak kimseye küfür etmedim. Şayet böyle bir anlaşılma varsa sizlerden özür dilerim" şeklinde cümleler kurunca kendisini istifaya zorlayan grup adına konuşanlar da "Bu iş bu özürle kapanmayacak. 'Ben küfür etmedim' diyerek işi savsaklamanın anlamı yok. Herşey ortada. Hiç kimse Çankırı insanına haketmediği bir şekilde davranamaz. Kişisel açıklamalarla da yetinme düşüncesi içerisinde değiliz. Hakan Yılmaz bu takıma fayda değil zarar veriyor. Dün de bunu söyledik bugün de bunu söylüyoruz. Takım son haftalarda toparlandıysa bunun arkasında Turhan Hocanın gayretleri vardır. Kamuoyu iyiyle kötüyü ayırdedecek bilgiye de birikime de sahiptir" diyerek Hakan Yılmaz konusundaki hassasiyetlerini ortaya koydular.

cankiri-altinordu-sozcu-resim-03.jpg

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA OYNAMADAN 3 PUAN

Çankırıspor önümüzdeki pazar Mardinspor ile Mardin deplasmanında karşılaşacak. Ancak rakip takım maçlara çıkmadığı için rakipler hükmen galip ilan ediliyor.

Çankırıspor Mardin deplasmanından sonraki hafta kendi evinde lider Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Stat: Çankırı Atatürk

Hakemler: Sefa Demir, Mutlu Çiğdem, Serdar İla

ÇANKIRISPOR: Gökhan Aslan, Abdullah Kasım Aras, Önder Tezcan, Hüseyin Keleş, Volkan Altınsoy, Zihni Aydın (dk. 75 Emin Yalın), Ozan Solak, Can Polat, Ali Yakup (dk. 87 Murat Dönmez),, Yahya Alpaslan, Hüsamettin Tut

ALTINORDU: Özcan Turan, Kadir Demirel, Fatih Yılmazlar, Bayram Çetin, Güneş Can Görgülü, Mehmet Menderes Önkuzu, Berkay Günay (dk. 53 Azmi Polat), Yavuz Ayazoğlu, İsmail Atalay Baydur (dk. 74 Sezer Güler), Serkan Tanrıseven, Mehmet Mert Özkaptan

SARI KARTLAR: Dk. 11 Hüsamettin Tut, dk. 57 Gökhan Aslan, dk. 58 Önder Tezcan, dk. 67 Ozan Solak, dk. 76 Ali Yakup, dk. 84 Emin Yalın (Çankırıspor), dk. 37 Bayram Çetin (Altınordu)

GOL: Dk. 13 Ozan Solak

Grupta oynanan diğer maçlar ve alınan sonuçlar:
Beypazarı Şekerspor: 0 - Kızılcahamamspor A.Ş.: 0 (Cumartesi oynandı)
Sarıyer: 2 - Bandırmaspor: 1
1461 Trabzonspor: 0 - Kırklarelispor: 0
Adıyamanspor: 0 - Körfez Futbol Kulübü: 0
Denizli Bld.: 1 - Eyüpspor: 3
Fethiyespor: 3 - Ünyespor: 1
Adana Demirspor - Mardinspor (Konuk ekip yine sahaya çıkmadı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler