Çankırıya yeni İl Tarım Müdürü

Çankırı'ya yeni İl Tarım Müdürü

Çankırı İl Tarım Müdürü Metin Karaoğlanoğlu Ankara'ya gidiyor.

Tarım Bakanlığında gerçekleştirilen yeni yapılanma süreci ile birlikte 81 il tarım müdürü büyük çapta rotasyona uğradı. Bu çerçevede Çankırı İl Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Metin Karaoğlanoğlu Ankara'ya alınırken, yerine Erzincan Tarım İl Müdür Yardımcısı Osman Çakır atandı.

13 Haziran 2012 tarihi itibariyle gerçekleşen atama kararı ile yeni müdür Osman Çakır'ın Çankırı'daki görevine önümüzdeki 10 gün içerisinde başlayacağı öğrenildi.
 
METİN KARAOĞLANOĞLU: YAPTIĞIM
HİZMETLERDEN DOLAYI MUTLUYUM
Çankırı Tarım İl Müdürlüğü görevinden önümüzdeki günlerde ayrılacak olan Karaoğlanoğlu, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Elimden gelen gayreti gösterdim. En iyi şekilde memleketimize faydalı olmaya çalıştım. Yaptığım görev ve verdiğim hizmet nedeniyle müsterihim. Ankara'da da aktif bir görev alırsam en iyi şekilde hizmetime devam edeceğim." dedi.
 
MÜDÜR YARDIMCISI HALİL TEKİN DE
KARABÜK İL TARIM MÜDÜRÜ OLDU
 
Son atamalarla ilgili yapılan değişiklik çerçevesinde Çankırı İl Tarım Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Halil Tekin de, Karabük İl Tarım Müdürü olarak atandı.
 
Öte yandan daha önce Çankırı İl Tarım Müdürlüğü görevinde bulunurken Erzurum'a İl Müdürü olarak atanan Mustafa Altun'un da Ankara'ya atandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler