Cenazede dehşet! 4 kadın öldüü

Cenazede dehşet! 4 kadın öldüü

Gaziantep'de cinnet geçiren kardeş dehşet saçtı ve...

Gaziantep’te, Emrah Y. (19), trafik kazasında ölen ablasının cenaze törenine gelen kadınların bulunduğu otobüste bulunanlara bıçakla saldırdı. Saldırıda şüphelinin annesi ve anneannesinin de aralarında bulunduğu 4 kadın öldü.
 
Olay, öğle saatlerinde Yeşilkent Mezarlığında meydana geldi. Konya’nın Seydişehir İlçesi’nde, trafik kazasında yaşamını yitiren Ayşe Y.’nin (25) defnedilmesi için cenaze töreni düzenlendi.  Genç kadının kardeşi Emrah Y. elinde bıçakla, tören için mezarlığa gelen ve içi kadınlarla dolu olan otobüsün içine girdi.
 
EVLENDİRİLMESİNİ İSTEMEMİŞTİ
İddiaya göre, imam nikahıyla evlenerek Konya’ya giden ablasının evliliğine karşı çıkan Emrah Y., "Ben size ablamı evlendirmeyin dedim. Beni dinlemediniz o öldü, sizler de ölün" diyerek elindeki bıçakla rastgele otobüste bulunan akrabası kadınlara saldırmaya başladı. Can pazarı yaşanan otobüsten kendisini dışarı atmayı başaran kadınların çığlıklarına koşanlar, elindeki bıçağı atarak kaçmaya çalışan saldırgan Emrah Y.’yi etkisiz hale getirip, sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerinden yardım istedi.
 
4 KADIN ÖLDÜ
İhbarın ardından mezarlığa çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri Emrah Y.’nin saldırısında yaralanan annesi Şemsey Y. (67), anneannesi Ayşe D. (90) ile akrabaları Fatma A. (44), Neslihan T. (29), Sabiha Y. (53), Nermin B. (41), Zeynep K. (60), Zeynep A. (22) ve Hatice Ç.’yi (54) ambulanslarla kentteki hastanelere götürdü. Tedavisine başlanan yaralılardan şüphelinin annesi Şemsey Y., Ayşe D., Fatma A. ve Neslihan T., kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın duyulmasının ardından hastaneye akın eden yaralıların yakınları, 4 kadının öldüğünü duyunca sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Yaşananlar üzerine hastanelerde polis yoğun güvenlik önlemi aldı.
 
ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Babası 3 yıl önce vefat eden ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Emrah Y’yi gözaltına alan jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği otobüs ve mezarlıkta uzun süre inceleme yaptı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma ekipleri, saldırganın attığı bıçağı ise mezarlıkta yaptığı aramaya rağmen bulamadı. Olayda yaşamını yitiren 4 kadının cesetleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderilirken, hastanelerde tedavisi süren yaralılardan Hatice Ç.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Bu olay nedeniyle Ayşe Y.’nin cenazesi ise görevlilerin yardımıyla, mezarlıkta kalan bir grup yakını tarafından toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler