Çerkeş Belediyespor mucizeyi gerçekleştirdi: 3-2

Çerkeş Belediyespor mucizeyi gerçekleştirdi: 3-2

Çankırı Kamp Eğitim Merkezi sahasında karşılaştığı Kızılırmak Belediyespor engelini son 20 dakikada attıkları 3 golle geçtiler.

Çankırı Amatör Küme (A) Grubunun lideri Çerkeş Belediyespor, Çankırı Kamp Eğitim Merkezi  sahasında karşılaştığı Kızılırmak Belediyespor'u son 20 dakikada kaydettiği gollerle 3-2 yenerek liderliğini korudu.

Çerkeş Belediyespor maça; Umut, İsmail, Fatih, Oğuzhan, Rıdvan, Turgut, Ramazan, Selami, Tolga, Tamer, Ömer ilk onbiriyle mücadele etti.

Kızılırmak Belediyespor ise; Ümit, Osman Yazar, Memduh, Cengizhan, Ali, Elvan, Serkan, Yavuz, Bekir, Osman Irmak, onbiri ile sahada yerini aldı.

Kızılırmak Belediyespor 35. dakikada Elvan Soysal'ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçerken, devre de bu skorla tamamlanıyordu. İkinci yarının başında etkili oyununu sürdüren Kızılırmak Belediyespor, 65. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviren Cengizhan Türkoğlu ile 2-0 öne geçti.

Bu golden beş dakika sonra Çerkeş Belediyespor Selami'nin ayağından ilk golünü bulurken, dakikalar 80'i gösterirken Ömer durumu eşitleyen golü Kızılırmak Belediyespor filelerine gönderiyordu.

Maç bu skorla bitecek derken, sahneye Ömer bir kez daha çıkıyor ve uzatmaların dördüncü dakikası oynanırken Çerkeş Belediyespor'u galibiyete taşıyan gole imzasını atıyordu.

Ve böylesine çekişmeli ve karşılıklı gollerle geçen müsabaka, Çerkeş Belediyespor'un 3-2 üstünlüğü ile sona eriyordu.

GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI
Bugün oynanan maçlarda Orta Belediyesi Polisgücü'nü 5-1 gibi farklı bir skorla geçerken, Ilgazspor da Çankırı'da SHÇEK karşısında baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 4-3 galip ayrılarak liderliğini korudu.

Kurşunlu Belediyespor da kendi sahasında Sarayspor'u 3-1 gibi net bir skorla geçti. Maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlanmasına karşın, ikinci yarıda rakibine oranla daha baskılı bir oyun sergileyen Kurşunlu Belediyespor, İsmail ve Vatan'ın golleriyle rakibi Sarayspor'u 3-1 yenerek iddiasını sürdürdü.

Dün oynanan Şabanözü Belediyespor - Yapraklı Belediyespor karşılaşmasını ev sahibi Şabanözü 2-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler