CHP adayı İbişoğlu: Çankırıyı birlikte yöneteceğiz

CHP adayı İbişoğlu: Çankırıyı birlikte yöneteceğiz

CHP Çankırı Belediye Başkan adayını iş insanı Mustafa İbişoğlu olarak açıklıyor. Haber yayına hazırlandığı dakikalarda İl binasında İl Başkanı İlhan Tekin açıklamayı yapıyor.

AK Parti ve MHP'den sonra CHP de Çankırı Belediye Başkan adayını açıklıyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen açıklamada İl Başkanı İlhan Tekin ve il teşkilatı yönetimi ile birlikte Belediye Başkan adayı Mustafa İbişoğlu bulunuyor.

Belediye Başkan adayı İbişoğlu "Sayın İl başkanım, yönetim kurulu üyeleri, değerli İlçe başkanı ve üyeleri, Değerli İlçe Belediye Başkan adaylarımız, değerli Cumhuriyet Halk Partililer, değerli Basın mensupları, çok değerli hanım efendiler, beyefendiler, sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, bize güç kattınız." diyerek szlerine başladı. İbişoğlu devamla şunları söyledi:

"2Ç, 2B İLE ÇANKIRI KUZEY ANADOLU BÖLGESİNİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK"

"Öncelikle şehrimiz için hazırladığımız çok özel projelerimizin olduğunu söylemek isterim. Bir şeyle ifade etmek gerekirse ‘2Ç, 2B’  diyebiliriz.

Çankırı Belediye Başkan Adayınız, iş insanı ve sanayici Mustafa İbişoğlu olarak projelerimizi sizlerle seçim çalışmaları içerisinde paylaşacağız. 

Şunu hemen söyleyebilirim; Çankırı ‘2Ç, 2B’ projeleriyle yeniden Kuzey Anadolu Bölgesi’nin çekim merkezi olacak.

"BAŞARI İÇİN"
Çankırılı olmakla gurur duyduğumu huzurunuzda ifade etmek benim için onurdur. Belediye Başkan adayı Mustafa İbişoğlu olarak sizlerle birlikte Çankırı’da büyük bir başarıya imza atmak üzere yola çıktığımı belirtmek isterim.

31 Mart yerel seçimlerinde birlikte yapacağımız çalışma sonunda seçmenin yapacağı yeni tercihle Belediye Başkanlığına seçilirsem Çankırı’yı hemşerilerimizle birlikte ayağa kaldıracağımızı ve herkesin gelip görmesi gereken bir kent haline getireceğime inanmanızı istiyorum.

Çankırı’nın gizemli ve az bilinen ama çok zengin olan değerlerinin Türkiye ve dünya ile paylaşılması, hemşerilerimizin sandıkta yapacakları tercihleriyle gerçeğe dönüşecektir.

"YAŞANABİLECEK BİR ÇANKIRI"
Biz Çankırı’ya hizmet için, herkese dokunmak için yola çıktık. Çankırı’yı herkesin özlemini çektiği bir kent haline dönüştürmek üzere harekete geçtik. 

Bir sanayici iş insanı olarak; 31 Mart’ta Çankırılı hemşerilerimin tercihleriyle Çankırı Belediye Başkanı olduğum takdirde, Çankırı’yı sıkışmış bir kent görünümünden kurtararak genişleyen bir Çankırı görünümüne kavuşturacağız. Tıkanma noktasına gelmiş araç ve insan trafiğini rahatlatmak için yeni projelerle yeni düzenlemeler yapacağız.

Bir sanayici ve iş insanı olarak onlarca sanayici ve iş insanı arkadaşlarımızı Çankırı’ya yatırım yapmak ve istihdam yaratmak üzere teşvik edeceğim.

Çankırı’nın gençleri artık gurbet ellerinde iş aramaya gitmeyecek. Herkesin yeteneğine göre iş imkanları oluşturacağız.

ibisoglu-cankiri-chp-aciklama-resim-12.jpg
"ÇANKIRI KÜLTÜR VE TURİZM KENTİ OLACAK"

Çankırı sınırsız doğal güzellikleri olan turizm ve kültür kenti olduğunu herkes bilmektedir. Çankırı Belediye Başkan Adayı Mustafa İbişoğlu olarak diyorum ki; 31 Mart sonrası yöneteceğimiz Çankırı herkesin gıptayla bakacağı bir kültür ve turizm şehri olacak.

Biz Çankırı için ‘2Ç, 2B’ projelerimizle yola çıktık. Bugünden itibaren daha çok çalışacağız ve ‘2Ç, 2B’ ile Çankırı’da herkesin beklediği hizmet, kültür, turizm, istihdam, yatırım, proje ve kent mimarisi,  
esnafın yüzünün güldüğü, ‘siftah edemedim’ demediği, gençliğin ‘bunaldım, buralardan gitmek istiyorum’ sözlerini sarf etmediği, gençlerin meslek ve geleceklerini şekillendirebilecekleri ekonomik imkanların verildiği, Mesleki eğitimin desteklendiği, tarımın hak ettiği ilgi ve desteği gördüğü, tarihi yapı ve kültür varlıklarının korunduğu, geleneklerin farklı etkinliklerle yaşatıldığı, tüm bunları başaracak güçlü, güvenilir bir ekibin oluşturulduğu Çankırı hedefimizdir ve de idealimizdir.

Seçim öncesi ve sonrası siyaset konuları Çankırılılar için yapacağımız hizmetlerin önüne geçmeyecektir. Çankırılılar'ın ayağına giderek, onlara danışarak ve önerilerini alarak hizmet getireceğiz. Ben yaptım oldu-bitti dönemi 31 Mart’ta kapanacak. Çankırı ve Çankırılılar ortak paydalarıyla hizmeti alacak ve hissedecek.

Ocak ayından itibaren Çankırılılar bizim ‘2Ç, 2B’ projelerimizin farkındalığını hissedecek. Hemşerilerimizin sandığa giderken ve kararını verirken tüm bunları dikkate alacağını umuyorum.  İnanıyorum ki onlar gereğini yapacak ve yaşanabilir bir Çankırı’nın kapısını aralayacaktır.

Ben Çankırılı hemşerilerime, adımı ve kariyerimi korumak için bugüne kadar gösterdiğim gayreti şimdi Çankırı’ya verdiğim hizmet sözleriyle taçlandıracağım. Mustafa İbişoğlu vaat etmekle kalmaz, yapar.”

chp-cankiri-resim-12.jpg

CHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Mustafa İbişoğlu, Şabanözü Belediye Başkan Adayı Zeki Göktaş, Eldivan Belediye Başkan Adayı Afife Ülkü Kavalalı, Kurşunlu Belediye Başkan Adayı Metin Aktaş İl Başkanı İlhan Tekin ile birlikte...

MUSTAFA İBİŞOĞLU KİMDİR?

1964 Çankırı doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara'da, üniversite eğitimini de Cumhuriyet Üniversitesi Elektrik Meslek Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı.

İş insanı olarak 39 yıldır sanayici-işlemeci kimliğiyle metal ve çelik sektöründe üretim-satış ve ihracat gerçekleştirdi.

2014 yılı yerel yönetim seçimlerinde CHP'den Ankara Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi olarak Belediye Başkanım Fethi Yaşar la birlikte görev aldı. Değişik Sivil Toplum Derneklerinde görevlerde bulundu. Evli ve iki çocuk babası.

aciklama-cankiri-chp-resim-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler