Çivitcioğlu: Siyasette 24 saat uzun bir süre

Çivitcioğlu: Siyasette 24 saat uzun bir süre

AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı Merkez'de sağlık alanında yaşanılanları Sözcü18'e değerlendirdi...

İl Başkanı Salim Çivitcioğlu; Sözcü18 Haber Merkezi'nin "Çankırı'da siyasetçi kelle avcılığını bırakmalı" başlıklı haberimizde yer alan iddialarla birlikte, AKP İl Kongresi ile ilgili tarih de verdi.

AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu yeni yılın ilk değerlendirmesini Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yaptı. Çivitcioğlu "Çankırı'da yaşanan sıcak gündemin bir bölümünü okuyucularınıza aktarmışsınız. Lakin şunu hatırlatmakta fayda görüyorum; siyasette 24 saat uzun bir süre" dedi. 

Vedat Beki'nin "Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri sizin için bir sorun mu? Evet diyorsanız neden?" sorusunu şöyle cevaplandırdı:

'AK PARTİ İLE TERS DÜŞEN HERKES PARALELCİDİR"

"Halen Çankırı'da görevde bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri benim için bir sorundur. Cevabı da gayet açık ve nettir: Kendisi paralelcidir! Paralelci olmak için de illa ki Fethullah Gülen cemaatinden olmak gerekmiyor! Şunun için 'paralelci' diyorum: Bugün için AK Parti ile ters düşen, onun ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmayan her kim olursa olsun benim nazarımda 'paralelci'dir. Sayın sekreterin göreve geldiği ilk günden itibaren sergilediği icraatlerle yöneticilik vasıflarının oluşmamış olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Emrinde çalıştırdığı personelle kurduğu iletişimsizlikle beraber Çankırı'ya taa Kars'tan adam getirme işi bunun önemli göstergelerinden. Bunun yanında ortaya attığı 'Sendika sorun yaratıyor' tespitine de katılmıyorum. Sağlık-Sen'in yarattığı iddia edilen sorunlar yerine, her sabah hastanede vatandaşın yaşadığı sorunlara odaklanması gerekir diye düşünüyorum. Kendisi Çankırı'ya gelinceye kadar Devlet Hastanesinde vatandaşın kuyruk çilesi yoktu! Yenilik adına uygulamaya koyduğu sistem sonucu ben her sabah vatandaşımdan onlarca 'Bu ne rezalet! Bu iş böyle olmaz! Bu sorunu çözmelisiniz' şeklinde telefonlar alıyorum. AK Parti'ye gönül veren insanlar onun hizmetleriyle mutlu olmanın sonucunda bizleri desteklediler. Ben sağlık alanında partimizin ülke genelinde yaptığı hizmetlerle iktidarını perçinediğine inanıyorum. Bu konuda Çankırı'da bir sıkıntı var ise ben bu sıkıntıyı sayın bakanımla da, başbakanımla da görüşürüm. Bunu kendileriyle paylaşmaktan da imtina etmem."

AKP Çankırı İl Başkanı Çivitcioğlu konuyla ilgili sözlerini "Haberinizde yer alan yeni görevlendirmelerle ilgili olarak kimse fazla sevinmesin! Siyasette 24 saat uzun bir süredir. Hele bir Pazartesiyi görelim" diyerek tamamladı.

İL KONGRESİ İÇİN TARİH VERDİ: 4 ŞUBAT ÇARŞAMBA
AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu daha önce 14 Şubat'da yapılması planlanan İl Kongresi ile ilgili olarak da bazı sıcak gelişmelerin yaşandığına işaret ederek; "AK Parti Kastamonu İl Kongresi sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla 4 Şubat 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de yapılacak. Bizim il kongremiz de  aynı gün saat 10.00'a alınabilir. Durumu değerlendiriyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
79 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler