Çubukta trafik kazası: 6 yaralı

Çubuk'ta trafik kazası: 6 yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Mustafa Kaşkaya yönetimindeki 18 DT 700 plakalı otomobil, Çubuk-Ankara karayolu Esenboğa Mahallesi girişinde, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için fren yapan Harun Cambaz'ın kullandığı 06 BR 2261 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. 06 BR 2261 plakalı araç, çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak yan yattı.

Kazada, yaralanan sürücüler ile Ülfet Çelik, Burak Çetinkaya, Ahmet Cambaz ve Faruk Börekçi, ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Çubuk-Ankara karayolunda kaza nedeniyle bir süre ulaşım aksadı. (Fotoğraf: Arşiv görüntüsü)
 
f03_3a33f.jpg
 
HALK OTOBÜSÜ DEVRİLDİ: 16 YARALI
 
Ankara'da Çubuk-Ulus seferini yapan özel halk otobüsü, otomobile çarparak devrildi. Kazada ilk bilgilere göre 16 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor.
 
Çubuk-Usul seferini yapan özel halk otobüsü, Kazım Karabekir Caddesinde devrildi. Yan yatan otobüsün yolcuları ön camdan dışarıya çıkartıldı. Kazada ilk belirlemelere göre çoğu hafif 16 kişi yaralandı.
 
Otobüs sürücüsü, bir başka aracın önüne kırması nedeniyle ani manevra yaptığını ve direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Otobüsün önüne aniden kırdığı iddia edilen araçta bulunan bir vatandaş ise otobüs sürücüsünün çık hızlı seyrettiğini öne sürdü.
 
Kazada yaralananlar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler