Cumhuriyet muhabiri evinde ölü bulundu

Cumhuriyet muhabiri evinde ölü bulundu

Cumhuriyet Gazetesi'nin başarılı savunma muhabiri Barkın Bilal Şık, Ankara'daki evinde ölü bulundu.

Olay, Dikmen Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Gazeteci Barkın Bilal Şık'ı evinde ölmüş halde bulan yakınları, durumu sağlık ekibine haber verdi. Eve gelen sağlık görevlileri, Şık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Eve gelen polis ekipleri ve savcı inceleme yaptı. Cenaze daha sonra Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yakınları, Şık'ın evinin bulunduğu yere akın etti.

Milliyet ve Akşam gazetesinde uzun süre çalıştıktan sonra bir süre önce Cumhuriyet Gazetesi'ne geçen Barkın Bilal Şık, çok sayıda savunma haberine imza atmıştı. CNN Türk Ankara muhabiri Elçin Ergün ile evli olan Şık, bir çocuk babasıydı.

Şık, yarın (perşembe günü) Karşıyaka Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

BARKIN BİLAL ŞIK KİMDİR?
Milliyet Gazetesi'nde savunma ve diplomasi muhabiri olarak görev yapan Şık, ardından Akşam gazetesinde Savunma muhabiri olarak çalışmaya başlamıştı.

Şık son olarak Cumhuriyet Gazetesi’nde savunma muhabirliği yapıyordu.

Barkın Şık’ın en son Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın resmi internet sitesinden, ’Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması ve kollanması’ ile ilgili görev tanımını kapsayan bölümün siteden kaldırılması haberi ile gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler