Denizli'de bayram faciası: 4 ölü, 3 yaralı

Denizli'de bayram faciası: 4 ölü, 3 yaralı

Denizli'de minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ'de dün akşam saat 22:00 sıralarında Çivril ilçesi Iğdır kavşağında Niyazi Kılıç yönetimindeki 20 AGB 921 plakalı otomobil, iddiaya göre, tali yoldan ana yola çıkan Yiğitcan Küçük'ün kullandığı 64 ACL 194 plakalı minibüsle çarpıştı.

4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil demir yığınına dönerken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, otomobilde bulunan Çağdaş Bozkurt, Yağmur Demir ve Başak Su Doğru'nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılıp, Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Niyazi Kılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Minibüste yaralanan Uşak'ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak, Mustafa Bozkurt ve sürücü Yiğitcan Küçük ise ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlere ait cenazeler morga kaldırıldı.

Kazada çarpışmanın şiddetiyle metal yığınına dönen araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler