Denizli'de görev yapan öğretmen çatıda ölü bulundu

Denizli'de görev yapan öğretmen çatıda ölü bulundu

Denizli’de bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Akçay, eşi tarafından evinin çatı katında ölü bulundu. Akçay'ın boyun bölgesinde derin bir kesik olduğu belirlendi.

DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesindeki Necla Ergün Abalıoğlu MTA Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan, Türk Eğitim Sen Denizli 1 no'lu Şube Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akçay (41) bu sabah ölü bulundu.

Akçay’ın cesedi Adalet Mahallesi'nde yaşadığı 5 katlı binanın çatı katında eşi tarafından fark edildi. Sabah eşi Gökhan Akçay'ı göremeyen genç kadının aramaya başladığı, çatı katına çıktığında kanlar içinde bulduğu öğrenildi.



Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde, Akçay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede Gökhan Akçay’ın boyun bölgesinde derin bir kesik görüldüğü, etrafın kanlar içinde olduğu belirtildi.

Akçay’ın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler