Derbi maçta hayatını kaybetti

Derbi maçta hayatını kaybetti

Türk Telekom Stadyumu'ndaki derbi maç öncesi Fenerbahçeli taraftar Koray Şener kalp krizi sonucu vefat etti.

Galatasaray deplasmanına gelen Fenerbahçe taraftarları maç öncesi çok üzücü bir haber aldı. Fenerbahçeli taraftar Koray Şener, maça kısa bir süre kala kalp krizi geçirdi.

Ambulans hemen çağrılmasına karşın sarı-lacivertli taraftar ne yazık ki kurtarılamadı. Tüm müdahalelere rağmen Fenerbahçeli taraftarın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubundan yapılan açıklamada, "1907 UNIFEB üyesi bir kardeşimiz deplasmanda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir, Kardeşimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, 1907 Ünifeb ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI AÇIKLAMASI
Fenerbahçe'den hayatını kaybeden taraftarı için açıklama:"Bir taraftarımızın, kalp krizi geçirerek vefat ettiğini eşsiz bir üzüntü ile öğrendik. Taraftarımıza Allah’tan rahmet; değerli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz."

BİR AÇIKLAMA DA GALATASARAY'DAN
Bu arada Galatasaray Kulübü de Fenerbahçeli taraftarın hayatını kaybetmesi üzerine bir açıklama yayımladı.Yapılan açıklamada, "Maç öncesinde bir Fenerbahçe taraftarının fenalaşıp hastaneye kaldırıldığının ve tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Camia olarak, Fenerbahçe camiasına ve yaşamını yitiren taraftarın ailesine başsağlığı dileriz" denildi.

BEŞİKTAŞ'TAN DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI
"Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek üzere stada giderken bir Fenerbahçe taraftarının kalp krizi geçirerek vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz.

"BAŞAKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA
"Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek üzere stadyumda yerini alan bir Fenerbahçe taraftarının kalp krizi geçirerek vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler