Dünyanın ilk karbon fiber ve en hafif elektrikli scooteri: Airbike

Dünyanın ilk karbon fiber ve en hafif elektrikli scooteri: Airbike

Elektrikli araç endüstrisi, devletlerin üretim için sunduğu teknolojik kolaylıklar ve desteklerle birlikte son yıllarda müthiş bir yükseliş gösterdi

Bu yükseliş yüzdesinin artması, beraberinde elektrikli araçların insan yaşamındaki zaman kavramının önemini vurgularken, ekonomik anlamda sağladığı tasarruflarla birlikte keyifli ve konforlu bir yolculuğun da garantisini sunmaya başlamıştır. Şu an pek sık şekilde kullanımını göremediğimiz elektrikli araçların önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Avrupa başta olmak üzere, Dünya’nın birçok bölgesinde tek ulaşım aracı olarak kullanıldığını görmek pek de şaşırtıcı olmayacaktır. Hatta belki de elektrikli araç endüstrisinin altın çağını yaşamaya başlamışızdır ve sadece bu yeniliğin yayılmasını bekliyoruzdur...

Bu yeni çağın ilk halkası olan ve bireysel elektrikli ulaşım ve eğlence araçlarının başını çeken elektrikli scooterlar hem eğlenceli bir ulaşım keyfi amaçlıyor hem de kullanıcıların ceplerine fayda sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra çevreye dost yapısıyla tüm dünya canlılarını bireysel anlamda koruyabilme sorumluluğunu almamıza imkan tanıyor. Çünkü gelecek nesillere aktarmamız gereken sadece bir dünyamız var.

Dünyanın ilk karbon fiber ve en hafif elektrikli scooteri olma unvanına sahip Ali5 v2, geliştirilmiş 350w sürekli ve 500w anlık motor gücü ile saatte 30 km hıza ulaşırken, sadece 6.3 kg olan ağırlığıyla da kullanıcılarının yükünü hafifletiyor. Standartların çok üzerinde bir ulaşım keyfi yaşatırken, taşıma kolaylığı ile de göz dolduruyor.

Mikro işlemcilerinin 2 katına çıkarılması ve yeni nesil 5.5 inç tekerlekleri ile daha geniş bir kullanım alanı sunan Ali5 v2, kullanıcısının yüzünü güldürürken havalı bir ulaşım stilini de hayatımıza enjekte ediyor. Bu amaçlardan yola çıkılarak geliştirilme sürecinde geleceğin en iyi şekilde analiz edilerek insanların beklentilerini karşılaması ve elektrikli araçların kullanılabilirliğinin arttırılarak doğaya saygı duruşunda bulunulması hedeflenirken, trafik sorunlarının da bir nebze olsun giderilmesi sağlanıyor. Ulaşım ihtiyaçlarını çevre dostu bir yaklaşımla karşılarken, kullanıcıları trafik stresinden de kurtararak daha sağlıklı bir dünyaya ulaşma gayesini vurguluyor. Tek bir hareketle katlanarak, toplu taşıma araçlarında dahi, size benzersiz bir taşıma kolaylığı sunuyor.

Göz alıcı tasarımı, akıllı LED göstergesi, zarif ön ışığı, ergonomik yapısı gibi daha pek çok özelliğiyle kusursuz şekilde tasarlanmış olan, sağlamlık ve hafifliği, kolay ulaşım alternatifiyle birlikte kullanıcısına ulaştıran Ali5 v2, düşünce ve hayallerin fiziğe büründüğü, güçlü, hafif ve eğlenceli bir ulaşım lideridir. Zamandan tasarruf etmenizi ve trafik stresinden uzak kalmanızı sağlayan, çevreye dost, havalı ulaşım aracı Ali5 v2.

Güce hükmet, Geleceği kucakla. Airbike.com.tr  ile akımı yakala.

reklam-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler