Edirne'de arı kovanı yüklü kamyonete TIR çarptı: 4 can kaybı

Edirne'de arı kovanı yüklü kamyonete TIR çarptı: 4 can kaybı

Edirne'de TIR, park halindeki arı kovanı yüklü 2 kamyonete çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza yerinde arıların soktuğu 2 sağlık ve 1 itfaiye personeli de hastanede tedaviye alındı.

EDİRNE’de kaza, 04:30 sıralarında Keşan-Gelibolu kara yolu Yerlisu Köyü Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Gelibolu’dan, Keşan yönüne seyreden Gencay Eren yönetimindeki IF 14 NSM Romanya plakalı TIR, Yerlisu Köyü Kavşağı yakınlarında yolun sağında park halinde bulunan arı kovanı yüklü 48 K 7912 ile 48 K 4919 plakalı kamyonetlere çarptı.

Kazada kamyonetin patlayan lastiğini değiştiren Doğan Menteşe, oğulları Okan ve Hakan Menteşe ile yanlarında işçi olarak çalışan Buluthan Aydın olay yerinde hayatlarını kaybetti, TIR sürücüsü Gencay Eren yaralandı. İhbarla olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

okan-mentese-01.jpg
Elim kazada yaşamını yitiren baba Doğan ve oğlu Okan Menteşe...

ARILAR KOVANLARDAN ÇIKTI

Ekipler, devrilen kovanlardan çıkan arılar nedeniyle olay yerine girmekte güçlük çekti. Gencay Eren, ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olaya müdahale eden ve arıların soktuğu 2 sağlık ve 1 itfaiye personeli de hastanede tedaviye alındı.

Arı kovanları ise olay yerine gelen arıcılar tarafından başka kamyonetlere aktarıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Döğüşbelen Mahallesi’nden bal üretimi için Edirne’ye gittikleri öğrenildi.

Cenazeler, savcı ve polisin incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler